40 bebek

independence
yunus güner’in bebek’te actigi restaurant bar. gittik gorduk ictik. ben mekanin ambiansini begendim ama birlikte gittigim arkada$larimdan biri begenmedi misal. bira olarak 33cl lik efes satiyorlar ki insanin di$inin kavuguna bile yetmez o. ayakustu icme mekani degil de daha ziyade oturup kallavi bir yemek yeme mekani gibi geldi bana.

hayirli olsun.
hittheroad2timesjack
yeni açılan, gidip gördüğümüz ve hayırlı olsun dediğimiz mekandır.
tabi mevzu bahis yer bebek olunca çok farklı beklentiyle gidilen yerdir. burada kendi açımdan beklenilen mekanın sahilde olmasıdır, başka da bir şey istemem manyak mıyım neyim.
biranın sadece 33cl lik olarak servis edilmesi sıkıntı gibi görünse de mekan ve bulunduğu konum dolayısıyla kabul edilebilir bir durumdur zannımca. zira oturup saatlerce arjantin bira içmek mekana ters gelebilir ki arjantini iki yudumda içebilen adamlara da bu ters gidebilir.

bir de üst balkonda sürekli havlayan köpeği içeri alsanıza siz.



independence
dun bir arkada$imla yeniden gittik. mekan daha bir toparlanmi$ daha bir guzel olmu$. mekanda emek cok bu besbelli. yunus güner de i$in ba$indan ayrilmiyor zaten. saglam bir musteri kitlesine sahip olmu$ mekan ama senlik benlik yer degil, onu direkt soyleyeyim.

bir kere menude anlayabilecegin dilde yemek yok. yani garsona sormazsan bu nedir diye, ac kalirsin net. çöp şiş soyledik ki anlayabildigimiz lisanda bir o yemek vardi, 4 parca minik kuzu eti, 4 parca minik tavuk eti ve patlican salatasi getirdiler. ocakba$larinda kebapcilarda ali$tigimiz cop $i$i bulmayi bekleme yani. bildik tanidik yegane $ey patates kizartmasiydi. mekana ve muhite gore fiyatlar normal denilebilir ama yine senlik benlik degil bak, uyariyorum.

2 cop $i$, 4 duble raki, 2 kokteyli, 1 patates kizartmasi 238 lira. 30 lira indirim yapmi$lar, 208 lira geldi hesap sonucta.

mekan guzel, muhit super, yunus adam gibi adam ama fiyatlar tuzlu. son sozum budur. internet sitesini de ben yapicam bu arada.

edit: site bittigi zaman adresi $u olacak;

http://www.40bebek.com

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol