mobilizm

independence
sana en yakin yerden arabani al, kullan ve oraya birak $eklinde i$leyen bir rent a car sistemi. sistemin aktivasyon ucreti 25tl, senelik abonelik ucreti ise 50 tl. tum bunlari kredi kartin ile oduyorsun, 1 senelik ehliyetin mailin ve gsm numaran da varsa sisteme dahil olabiliyorsun.

sistem nasil i$liyor?

once arac durumuna bakarak sitesinden rezervasyon yapiyorsun ve ardindan rezervasyon saatinde aracini mobilizm sisteminin sana en yakin olan bolgesinden aliyorsun, i$in bitince de ayni yere birakiyorsun. araca benzin alirken para odemiyorsun, anla$mali benzin ofislerinden birine gidip otomatik olarak benzinini dolduruyorsun. herhangi bir hasar durumunda hasarin 500 lirasi sana odetiliyor, daha yukari hasarlar sigorta kapsaminda. 350 liralik hasar varsa 350 nin topunu sen oduyorsun ama 2500 liralik hasar varsa sen 500 lirasini oduyorsun. kimi kural di$i uygulamalarda ise tum hasari sen kar$iliyorsun.

fiyatlar ise aracina gore saati 10 liradan 25 liraya kadar degi$iyor.

http://www.mobilizm.com/
independence
sanirim batmi$lar. sitelerinde $oyle bir mesaj var;

türkiye'nin ilk araç paylaşım sistemi mobilizm olarak hizmetlerimize belirsiz bir süre için ara vermiş bulunmaktayız.

birlikte olduğumuz süre boyunca gösterdiğiniz anlayış, mobilizm'e olan inancınız ve varlığınızdan ötürü teşekkür ederiz.

sevgi ve saygılarımızla,
mobilizm ekibi

iletişim
[email protected]

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol