leyla ile mecnun un final bölümü

independence
ben de özledim’de bu gece burak aksak anlatti. detaylar $u $ekilde olacakmi$ dizi devam etseymi$.

mecnun: mecnun aslinda cok kucukken bir trafik kazasi gecirmi$ ve yatalak ve felcli olarak kalmi$. annesi uzun sure ilgilenmi$ mecnun’la ama bir gun canina tak ederek evi terk etmi$. iskender abi yani mecnun’un babasi mecnun’la ilgilenmeye devam etmi$ hep. dizinin tamami da mecnun’un hayalinde gordugu $eylermi$ aslinda.

ismail abi: mecnun’a hediye edilen bir japon baligiymi$ aslinda. mecnun onu akvaryumda gordukce zihninde ismail abi olarak yorumlami$. ozellikle patlak gozleri etkili olmu$ bu hayalde.

hirsiz yavuz: iskender abi mecnun henuz cok kucukken bir agac dikmi$ bahcelerine ve ismini de yavuz koymu$. zamanla agac buyumu$ ve mecnun’un penceresinde golgeler olu$turacak kadar boyu uzami$. i$te pencerede gordugu o golgeleri hirsiz yavuz olarak yorumlami$ mecnun kendi zihninde. yavuz’un hicbir eve kapidan girmeyi$i hep pencereden giri$i de bu sebepleymi$.

ak sakalli dede: aslinda doktormu$ ak sakalli dede. bu doktor gelip mecnuna igneler yapiyormu$ ve doktorun saclari da beyazmi$. mecnun doktoru ak sakalli dede, elindeki $iringayi da ak sakalli dede’nin asasi olarak yorumlami$.

leyla & leylalar: mecnun henuz ilkokuldayken bir kiza a$ik olmu$, ismi de leyla. a$kini hep icinde ya$ami$ ve buyutmu$. yatalak ve felcli olduktan sonra da zihninde hep leyla’yi ya$atmi$. leyla’larin hep degi$mesinin sebebi de aslinda mecnun’un tv’de gordugu kizlari zihninde leyla yerine koymasiymi$.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol