2 aylık bebeği evde bırakıp tatile gitmek

aysemayse
gerçekten olmuş olaydır. valla ben de inanamadım. şimdi ne yazsam, aynen herkesin düşündüğü şeyler olacak da, bu öğretmen hanım, ağır ruh hastası ve gerçeklerle bağını feci kopartmış sanırım. evde onu besleyecek, doğaüstü güçlere filan inanıyordu sanırım, allah rızkını verir mi dedi anlamadım. elim ayağım titredi, yani bebeğe mi üzülelim, kadının bu kafada gelip bir de bebeği beslemeye çalışıp, uyandıramadığında hastaneye götürmesine mi üzülelim, kadına mı acıyalım, sinirlenelim mi? okuttuğu çocuklara mı yanalım?

hayır, içimden bir ses bu kadın acaba alı mı koyuldu polis sevgilisi tarafından da, korkusundan mı ses çıkaramıyor demiyor da değil.

biz de kedi evde yanlız kalacak da, kimi bulacaz diye çıldırıyorduk o sırada.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24952094.asp





independence
kadin eve dondugunde bebek ne yazik ki coktan acliktan ve susuzluktan ya$amini yitirmi$. kadin bir de gerizekali gibi bebek hareketsiz diye al sen onu gotur hastaneye.

9 gunluk bayram tatiline gidiyor bi de $erefsiz. $imdi bu kadini ruh ve sinir hastaliklari hastanesine yatirirlar, ardindan da delidir cezai ehliyeti yoktur diyip saliverirler. gor bak sen.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol