parmak kaldırmak

pariscombo
parmaklar arasinda isaret parmaginin acik birakilarak, digerlerinin yumruk haline getirilmesi sonucunda kolun havaya kalkmis seklidir.orta parmak acik birakilip diger parmaklar yumruk haline getirilirse,ogretmenden soz yerine ne alacaginiz mechuldur.
death in babylon
hatta parmak kaldirmakla beraber ogretmenim diyerek soz istenirse daha da etkili olan eylem.fakat kimi ogretmenlerde ters tepki vererek oglum parmak kaldirmak zaten soz almak istiyorum demek degil mi?seklinde soruyla da karsilasilan durum.
fasa fiso
parmak 8 siddetinde depreme maruz kalmiscasina sallanip, ortmenim ortmenim ortmenim diye de yapilabilen eylem.biz tasvip etmiyoruz o ayri konu.
nightbreeze
öğretmene çaktırmadan zarar verme yöntemidir.nasıl olduğunu da anlatayım tam olsun.

öğretmen her zaman olduğu gibi soruyu sorar ve parmakların havaya kalkmasını bekler.başına geleceklerden hiç haberi yoktur.öğretmenim,öğretmenim diye cıyak cıyak sesler ve havada sallanan parmaklar arasında dolanırken olan olur ve çocuklardan biri kaza süsü vererek hocanın gözünü parmağıyla çıkarır sonuç olarak hoca gözünü yıkamak amacıyla sınıftan çıkar,saniye geçmeden okul bahçesi gözü çıkan öğretmenin sınıfı tarafından istila edilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol