kız bilgisayarı

sinirsahibi
genellikle masaustu inanilmaz kalabalik, spyware konusunda acik bufe, exploreri pop up delisi, zirt pirt crush olan makinelerdir.

genellikle upgrade zamanlari gelince yerine yenisi alinir. bilen bir arkadasa "ya benim bilgisayarda problem var bi gelip bakar misin?" seklinde sorulan sorulara konu olarak en fazla eslik etmis teknoloji yuvalarididr.

eger okul arkadasi ise bu bilgisayardan cikan disket bir mendille tutulur, norton, antivir, kaspersky gibi kuvvetli antivirus programlariyla taranmadan bir baska makineye sokulmaz.

ayrica monitorun orasinda burasinda oyuncak, kasada stickerlar vardir bu tip makinelerde, lanettir ki hic kiramayacaginiz bir arkadasinizin olursa o kasaya dokunmak zorunda kalirsiniz. saatleriniz gider bir gram yol alinmaz, en son format atilir.
femme fetale
klavyesi, ojenin rengine gore renk degistirebilen ve boylece tirnaktaki ojenin klavyeye bulasmasi engelleneceginden ilginc olabilecek bilgisayardir.
imgoindeeperunderground
apple bilgisayarlarin bir donem renkli ve hatta canta seklinde olanlari vardi ki kesinlikle ona denir kiz bilgisayari diye cunku tamamen kadinlari cekmek icin yapilmistir. turuncusu, pembesi falan vardir. harikadir onlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol