ahmet atakan

independence
dun gece hatay’in antakya ilcesinde odtü direni$ine destek vermek ve ‘gezi parkı’ eylemlerinde vurularak hayatını kaybeden abdullah cömert’in faillerinin bulunması için düzenlenen gösteriye polisin mudahalesi her zamanki gibi sert ve gazli oldu.

polisin mudahalesi esnasinda ba$ina aldigi gaz kapsulu darbesi sebebi ile ahmet atakan ambulansla hastaneye kaldirildi. ilk ba$ta kalbi duran ahmet atakan’in kalbi daha sonra yeniden cali$tirildi. ancak ne yazik ki ahmnet atakan daha fazla dayanamadi ve bir iki saat kadar once ya$amini yitirdi.

chp hatay milletvekili mevlüt dudu ahmet atakan’in cok yakindan ba$ina gaz bombasi kapsulu isabet ettigi icin ya$amini yitirdigini iddia ederken polis atakan’in bir binanin catisindan gune$ enerjisi panelini atmak isterken du$tugunu iddia etti.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24678586.asp
elifielifine
katil devletin, ’’arkadaşları catı’dan atmış’’ diyecek kadar küçüldüğü can.
daha 22 yaşında, hayalleri olan gencecik bir beden, ve hep 22 yaşında kalacak
aysemayse
ethem’in kafasına arkadaşlarının attığı taş gelmişken, ismail’i arkadaşları dövmüşken kendisinin de çatıdan düşmesi gayet normaldir.

katilleri, kahraman ilan edip, ödüllendirirsen, cesaretleri de artacaktır, haklılıkları da ve bu kadar haklılarken, karşılarına çıkan halka olan öfkeleri de artacaktır. yanlarına kar kaldıkça, daha da ölen olacaktır.

hayır, şimdi ilerde biri gerçekten eceliyle ölse, inanmayacağız, o duruma geldik. olan yine gencecik bir çocuğa oldu, yaşlı olsa farkeder mi? bir insan daha göz göre göre can verdi !!
independence
vefati ile alakali son iki gundur turkiye’nin dort bir yaninda eylemler duzenleniyor. be$ikta$, taksim ve kadikoy’de tam $u dakikalarda eylem var misal kendisinin vefatini protesto eden.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24691942.asp
independence
olumu ile ilgili olarak ailesi savciliga bir gaz kapsulu teslim etti. iddialara gore kapsulun uzerinde atakan’in sac, kan ve doku parcalari var.
independence
5 gundur ölümü ile alakali protestolar turkiye genelinde devam ediyor. bu gece de ankara ve istanbul’da gosteriler hiz kesmeden devam etti.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol