ekşi sözlük deşifre oluyor

independence
dun gece a haber’de yayinlanmaya ba$layan deşifre isimli programin konu ba$ligi.

sozum oan ek$i sozluk’u de$ifre edecekler, i$te yerden yere vuracaklar bi$iler bi$iler.

bugun izleme firsati yakaladim, 2,5 saatlik programi izledim de arkada$, bir tane mi somut veri olmaz, bir tane mi ici dolu olan bir konu$ma olmaz.

8 ki$i toplanmi$lar ki bu 8 ki$iden biri avukat biri psikiyatr, ulan bari siz ici dolu bir $eyler soyleyin?

yok.

4 tane ek$i sozluk yazari(sozde) getirmi$ler, dordunun de ek$i sozluk’ten haberi yok. ustelik "biz cok eskiyiz" iddiasina sahip 4 yazar. biri diyor ek$i sozluk’te musluman yazar sahisi her zaman sabittir, ne azalir ne yukselir, oteki diyor savcilar harekete gecsin ama site kapanmasin, berisi diyor muslumanlari ek$i sozluk’te kimse sevmez. lan olm, senin daha ek$i sozluk’te hali hazirda moderator olmadigindan, topunun gecen sene gorevlerini biraktiklarindan bile haberin yok o nasil olacak? eskisin bir de sozlukte hi? konduktor sifatina sahip ki$ileri moderator sanan var lan aranizda?

avukat desen konu$maktan aciz. programin ba$indan sonuna soyledikleri dur durak demeden ayni $eyler. "kimse kimseye hakaret edemez". e tamam babacim da sen sirf bunu soylemek icin mi oradasin? koskoca avukatsin sen be? her cumlenin icerisinde verdigi 4 er es’ler icerisinde de zaman doldurmak icin kullandigi "eeeee" $eklindeki iniltilerden de gina geldi amk.

tamam dine yaratana yaraticinin elcisine, dolayisi ile belirli bir kesimin ortak degerlerine hakaretler kimse tarafindan ho$ kar$ilanamaz, kar$ilanmamali. ancak bunu ele$tirecek bir program yapacaksan alaha$kina elinde gecerli argumanlar olsun. siteyi azicik incele, hakkinda fikir sahibi ol ki konu$abilecegin $eyler olsun. ondan sonra boyle saatlerce "eeee" diye inlersin i$te.

son olarak o 4 ki$inin de ek$i sozluk yazari olduklarini hic zannetmiyorum.

diger bir son olarak da, programda hep ek$i sozluk’un aleyhinde konu$an kimseler vardi. 15 gundur sozluk yonetimine yazmi$lar da yonetim cevap vermemi$ de bidi bidi. yonetimi cagirma sen de. kar$i kutuptaki fikirlere sahip yazarlari cagir. ele$tiri icin yazar cagirmayi biliyorsan savunabilmesi icin de yazar cagirabilirdin pekala.

$urdan izleyebilirsin programi.

http://www.ahaber.com.tr/webtv/videoizle/desifre--23082013

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol