tum sayılara bir başlık kampanyası

beatrix
olmayan kampanya. eger sayi anlam iceriyorsa ve entryler dikkatle okunursa anla$ilabilecegi gibi varolmayan bir olgu.
jivarp
yedi ve dokuz ornek olarak gosterilebilir. kisilerin hicbir seye diyebilecegi birsey olmamasinin , bos beles islerle ugrasmasinin sonucunda acilmis olan basliklardir ayni zamanda.
ithilquessir
gercekten ciddiye alinip yapilmasi halinde asla basariya ulasmayacak kampanyadir. zira sayilar sonsuzdur, bilgi sozlugun kapasitesi ve yazarlarin omurleri sinirlidir.
schenardi
farzedelim ki bu kampanya başlatıldı ve başlıklar teker teker konulmaya başlandı. peki başlıkların içeriği nasıl doldurulacaktır böyle bir durumda? 987654321 sayısına mesela 987654320 dan 1 fazla 987654322 den 1 eksik olan sayı gibi içerikler mi girilecektir? ... kampanyası diye bir şey ortaya atayım da bu bahaneyle başlık açmış olayım boş boş kampanya gelsin ortaya demek çok mu gereklidir? bilgisözlük bilgiçleri havadan kampanya üfürmek ihtiyacını bu kadar mı hissetmektedir? bu kadar mı başlık hususunda bır tıkanıklık hissetmekteyizdir camia olarak? hiç başlık bulamıyorsanız alın bu entry deki soruları başlığa çevirin onları koyun sol frame e yahu...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol