tsk nın suriye ye yaptığı atışların sonuçları

independence
malum suriye tarafindan du$urulen ucagimizdan sonra suriye’ye kar$i olan angajman kuralları degi$mi$ ve suriye tarafindan gelecek olasi her riskli davrani$in misli ile kar$ilik bulmasi kararla$tirilmi$ti. angajman kuralları degi$tikten sonra da gerek reyhanlı’da olsun gerek ceylanpınar’da olsun sinirimizdan iceri du$en hemen her mermi icin suriye tarafina askerimiz tarafindan misli ile ati$lar yapilmi$ti, yapilmaya da devam ediyor.

tamam buraya kadar her $ey anla$ilir bir $ekilde ilerliyor ancak anla$ilamayan, ya da bilinemeyen yegane nokta bu ati$larin sonuclarinin ne oldugudur. ya ben bilmiyorum ya da silahli kuvvetlerimiz bu konuda bir aciklama yapmiyor.

rehyanli’da ya da ceylanpınar’da suriye’den gelen mermiler sebebi ile hayatini kaybeden ya da yaralanan insanlarimizi biliyoruz. bu mermilere kar$ilik yapilan ati$lari da biliyoruz ancak sonuclarini bilmiyoruz. suriye tarafina yapilan ati$lar karavana mi, bilincli $ekilde bo$a mi ati$ yapiliyor yoksa hedef gozetiliyor mu, hedef gozetiliyorsa ati$larda hayati bir zaiyat var mi, bunlar hep merak edilen $eyler. silahli kuvvetlerimiz bu tur bilgilere de internet sitesinde yer verse aslinda cok iyi olacak.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol