öpüşme ve sevişme kuralları

independence
sevgili ankara buyuksehir belediye baskani tarafindan belirlenen ve twitter uzerinden muattaplarina bildirilen kurallar. muattaplarina diyorum cunku mevzubahis konu sadece muhattaplarini ilgilendiriyor. misal omru hayatimda bir kere bile opusmedigim ve sevimesidigim icin, daha da otesi bundan sonra da boyle bir ihtimal olmadigi icin konunun muattabi ben degilim, bu sebeple zerre uzerime alinmiyorum.

sevgili ankara buyuksehir belediye baskanimiz sayin melih gökçek, belediye baskanligindan arttirabildigi o kisitli(?) zaman diliminde oturmus bizler icin bunlari dusunmus ve belirtmis.

neymis o kurallar?

1- opu$mek serbest. (adam yine insanligini demokratligini ve acik fikirliligini gostermis bizlere, helal olsun)

2- agizdan opusmeyin ama.(bkz: azından mı öpmüş)

3- coluk cocugun onunde opusmeyin canimi yiyin.

4- gecen gun ankara kurtulus metrosunda erkek erkegi, kiz kizi, erkek kizi, kiz erkegi optu. kizli erkekli opustuler yine sesimiz cikmadi. gerci herkes ayipladi ama yine de kimsenin sesi cikmadi.

5- sevismeye gelince. sen ananin babanin onunde sevisiyorsan cocuklarinin onunde sevisiyorsan tamam cik sokakta da sevis. ama bil ki bunun adi ozgurluk degil. mesela benim cok ahlakli tanidiklarim var, hanimi baska odada kendisi baska odada, o sekilde sevisiyorlar. cocuklar da gormuyor, anasi babasi da gormuyor. gerci o cocuklar nasil meydana geldi onu henuz net olarak anlayabilmis degiliz ama ayri odalarda olunca ahlak bozulmuyor. iste ozgurluk budur!

http://www.halkizbiz.com/m/?id=3636
aysemayse
tey allahım ya, bunu böyle konuşmak daha ayıp olmuş sanki. ayrıca, biz öpüşmesini de iyi biliriz, öpüşmeyi sizden öğrenecek değiliz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol