fen bilimleri merkezi dershanesi

queen
bakirkoy subesinde ali yuksel adinda mukemmel otesi bir matematik hocasi bulunan dershane. insanin beynine dersi resmen kazimasi bir yana gozede hitap etmekte adamin ustune tanimam.
sophie
kano

govdem, terasi beynim olan apartman boslugu
herkesin cinayet delillerini sakladigi
sursun orda bu mesûm hikâye
israrlar, gecimsiz yurttasliklar
iste orda...onuc yasinda cocuklarin unutulduklari
herkesten bana sarkan acilar
kana kana oldur beni
toplum dedigin dizboyu ricalar
gerekirse gec gel ya da hic gelme
ama ugrama bana...karanlik bir jilet tasir tum ugrayislar
nedir bu sendeki ben hali
sakin kendi karikaturumu yaptigim
sarilip agladigim bir toren olmasin gece
oyle taraf gozlerle bakma bana
yanlis oykulerde dogru kahramanlar
cabuk olurler
kim bu lacivert sempanzeler
durmadan el cirpan
herkes biliyor
dolunay, bir iklimdir
metamorfoz gecirir cicekler
icimde kol geziyor boluk boluk incinmislikler
bu bir gala tek basina izledigim
tek basina igrendigim
bir apolet gibi tasima omzundaki gunah kuslarini
elveda desen dur degil
simdi bir ayet gibi animsa sevistigimizi
yakiyorum iste sana degen yerlerimi
..................................... fen bilimleri merkezi bakirkoy subesi essiz turkce hocasi mehmet istenin siiri...anneler babalar aman dikkat biz derslerde balkona cikip sarkilar soylerdik hocalarla,siirler okuturduk isiklari kapatip sonra da icmeye gotururduk lewiye.
carpediem
2006-2007’de lise 3. sınıflar için 14 agustosta başlayıp, 10 haziranda bitecek, 600 ders saati ve 100 sınavdan oluşan bir programa sahip dershane.

(bkz: ağlamak istiyorum sayın seyirciler)

edit:dersler okullar açılıncaya kadar cumartesi-pazar günleri dışında haftada 5 gün, günde 6 saat olarak yapılmaktadır. okullar başladıktan sonra cumartesi-pazar günler, ilk saatleri sınav olmak üzere günde 6 saat olarak sürmektedir.
boorock
2 yıl önce bakırköy şubesinde hüseyin aslantürk adlı matah bir hocanın bulunduğu dershane.adam dersi çok iyi anlatır ve ders bir stand-up show edasında devam eder.bir de ali yüksel vardı o da süper matematik anlatırdı.ah ah keşke o 2 sene önceye geri dönebilsem
fastjunkie
özel sınıflarından başka babalarının oğullarını bile siklemeyen iğrenç yer , hala aklıma gelir hala tiksinirim. çok az kaliteli hoca var onlar da ilk yüze sokmaya çalıştıkları öğrencilerle ilgilenir o kadar. derece yapacam lan ben demiyorsanız sakın gitmeyi düşünmeyin.
pur3vil
beylikdüzü şubesinin bir dersaneye oranla çok büyük binası vardır.öğretmenlerinden kantincisine kadar bütün kadro iyi niyetli insanlarla doldudur.eğitime gelince ; makaraya değilde ciddi ciddi ders çalışmak için geliyosanız.istediğiniz üniversitenin istediğiniz bölümüne rahatça girebilirsiniz. deneme sınavlarına gelince öss seviyesinde olduğuna inanıyorum abartılıcak bir zorluk yok.bence ihtiyaç halinde gidilicek ilk dersanedir.
nick nicki nickince
denemelerini, yaprak testlerini, dergilerini öyle bir hazırlar ki bu dershane, geometri ve matematik felç eder adamı. sonra öss önüne bir gelir... o an aklında ne kadar küfür varsa edersin bu dershaneye.

zora alışın, kolayı havada kapın mantığı vardır, özellikle geometride ve matematikte. onun dışında eğitim ciddi kurumların işidir gibi iddialı bir sloganla yola çıkmış ve sloganın hakkını vermeyi başarmış dershanedir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol