2 haziran 2013 tencere tava ile yapılan protesto

independence
normalde gurultuden a$iri derecede rahatsiz olan birisiyimdir ben ancak az once balkona ciktigimda gordugum ve i$ittigim manzara o kadar guzeldi ki, hemen e$lik ettim ben de. oturdugum sitede 6 blok var ve 6 blokun hepsinde en az %50 blok sakini almis eline tenceresini tavasini, atmi$ kendini balkona, iktidari ve icraatlarini protesto ediyor. arabalarinda bulunanlar kornalarina basiyor dortlulerini yakiyor. bu protesto turkiye genelinde mi bilmiyorum ama istanbul’da aldigim haberlere gore beylikduzunden cekmekoye kadar istisnasiz her yerde inanilmaz bir gurultu var sirf iktidari protesto etmek icin.

insanin tuyleri diken diken oluyor bunlari gordukce, bu kadar muhtesem bir birliktelik duygulandiriyor insani. kurtulus savasindan bu yana bu orgutlenmis bir sivil direnis gorulmemistir daha turkiye de.
independence
sadece 2 haziran ile sinirli degilmis. su anda turkiye’nin genelinde yine ayni muhtesem protesto var. birliginize direni$inize kurban olsun tum siyasiler tum insanlar.
independence
bu protesto bugunlerde ya a$iri derecede zayifladi ya da benim kulaklarimda ciddi sorun var. artik duymaz oldum metallerin birbirlerine vurma seslerini.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol