meryem uzerli nin muhteşem yüzyıl dan ayrılması

independence
konuyu meryem uzerli ba$liginda da ele almi$tim aslinda ancak konu henuz net degildi, sanirim artik netle$ti. anla$ilan o ki meryem uzerli istanbul’a yeniden donmeyecek.

meryem uzerli adina konu$an sevgilisi can ateş, uzerli’nin tükenmişlik sendromu’na yakalandigini bu sebeple de almanya’da almanca konu$abilen insanlarin yaninda bir klinige yattigini, kimse ile de haberle$medigini soyluyor. uzerli’nin agabeyi ise yapimciya yolladigi mailde "meryem ile direkt haberle$meyin, ileti$imi benimle saglayin zira vekalet bende" diyor.

diger yandan dizinin yapimcisi timur savcı ise olaylarin sadece para sebebi ile oldugunu iddia ediyor. uzerli icin istanbul’da yine almanca bilen doktorlar tarafindan tedavi saglanabilecegini aktardigini soyluyor uzerlinin agabeyine ve uzerli ile hicbir $ekilde konu$amadiklarini ekliyor. savci’ya gore uzerli per$embe gunu 3 gunlugune bodrum tatiline gitti. kendisine pazartesi set oldugu defalarca hatirlatildi ancak uzerli geri donmedi, ustelik bodrum’dan almanya’ya gitti. set car$amba gunune ertelendi ancak uzerli’den ne ses geldi ne soluk.

yapimci artik uzerli’den vazgecmi$ durumda. formul olarak hurrem’in ya$landirilmasi ve yerine vahide gördüm’ün oynaması gundemde.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol