blonde redhead

serco
vokalistleri inanilmaz guzel bir sese sahip grup, fakat bircok insan tarafindan vokaline bok atilmaktadir, hazmedememekteyimdir.. melody of certain damaged lemons adli albumleri hayatimda dinledigim en iyi albumlerden biridir. misery is a butterfly albumlerinin bir bolumunu dinledikten sonra insan olmadiklarini dusunmeye baslamisimdir. tum albumleri super olan az sayida grubun arasindadir ayrica...



blossom
bir japon vokal ve fransız iki kardeşten oluşan grup.bu kişiler çocukluktan beri arkadaştırlar.vokal kazu mokino konservatuar mezunudur.çok güzel piyano çalar,electro çalar,pek de güzel şarkısını soyler..

albümler sırasıyla şu şekilde olan grup:

misery is a butterfly,
melody of certain damaged lemons,
in an expression of the inexpressible,
fake can be just as good,
mia vita violenta,
blonde redhead.

kazu ablamızı garip sesiyle dinlemek oldukça zevklidir.misery is a butterfly,in particular,for the damaged lemons,messenger,violent life oldukca güzel parcalarıdır.
ceromony
3 temmuzda jazz festivali kapsamında istanbul’da olacak olan, şarkılarına, enstürmanlarına, müziğine kanımca söylenecek bir şey bulunamayan, bu güne kadar guy picciotto, red hot chili peppers, yoko yasuda ve vern rumsey gibi isimlerle çalışmış olan inanılmaz grup.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol