25 nisan 2013 fenerbahçe benfica maçı

independence
macta 19. dakika. durum 0 - 0.

$u dakikaya kadar iki takim da topu ortak kullandi, e$it yuzdelerde kullandi diyebiliriz ama son 1 dakika icerisinde fenerbahce’nin oyle mukemmel ataklari oldu ve oyle guzel kale direkleri ile bulu$tular ki, bundan sonra macin seyri degi$ecektir.
independence
dakika 45, benfica bir sari kart daha gordu. ilk yarida gordukleri sari kart sayisi 4 oldu boylelikle. yine 45. dakikada fenerbahce bir penalti kazandi, penaltiyi christian kullandi ancak top direkten dondu. fenerbahce bu tarihi denilebilecek penaltiyi degerlendiremedi.

ilk yari bitti, durum 0 - 0.
independence
fenerbahce ikinci yariya muhtesem basladi. ancak 49. dakikada mehmet topal bir sari kart gordu. fenerbahce’nin gordugu sari kart 2 oldu boylelikle.
independence
ve nihayet beklenen gol geldi.

kornerden atilan topla fenerbahce golle bulu$tu, dakika 71.

durum 1 - 0.

not: aslinda o pozisyon korner degildi valla.
independence
fenerbahce gercekten iyi oynadi, cok iyi oynadi hatta, ta ki son 10 dakikaya kadar. son 10 dakikada artik takima uflediler mi buyu mu yaptilar ne yaptilarsa oyuncular ko$maktan aciz bir hale geldiler, cok yoruldular. hakem bir de +3 dakika verince yuregim agzima geldi, ronaldo’nun galatasaray’a 90+2. dakikada attigi gol geldi aklima, urperdim.

korktugum olmadi cok $ukur ve fenerbahce maci 1 0 - kazandi.

macin golunu egemen korkmaz atti. cristian penaltiyi kacirdi ya o cok kotu oldu. fenerbahce ayni zamanda sadece benfica’ya kar$i oynamadi, fenerbahce’nin rakibi olarak sahada ayni zamanda futbolcularin yani sira kale direkleri de vardi. macin normalde 4 - 0 bitmesi i$ten bile degildi ancak kale direkleri gercekten cok saglam bir savunma yaptilar ve iki tane mutlak golu kaleden cikarttilar.

tebrikler fenerbahce.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol