2 mayıs 2013 benfica fenerbahçe maçı

mitili
benfica’nın fener’e 3 atıp eve yollayacağı maçtır. şikeci ezikler de böylece rüyalarından uyanacaklar ve galatasaray’ın tırnağı bile olamayacaklarını anlayacaklar.
independence
mac basladi ve benfica’nin bariz ustunlugu ile devam ediyor. simdilik fenerbahce bir varlik gosteremedi sahada. umarim bu sekilde devam etmez.
independence
ilk yari benfica’nin 2 - 1 lik ustunlugu ile sona erdi. fenerbahce’nin muhakkak yemeden bir gol atmasi $art ancak bu oyunla zor gozukuyor. sahada cok agresif bir futbol oynaniyor ancaj benfica ölümüne giriyor toplara ve fenerbahce’yi kendi yarisahasindan di$ari cikartmamaya cali$iyor.
independence
fenerbahce cok cabaladi evet, elinden gelenin en iyisini yapmaya calisti ozellikle ikinci yarida evet ama guzel ve yari finale yara$ir bir oyun sergileyemedi ne yazik ki. ozellikle son 20 dakikada sahada hemen hemen hic top oynanmadi, top birisinin ayagina degdigi anda faul oldu bir $eyler oldu o düdük hic susmadi. ne yazik ki fenerbahce elendi.

benfica 3 - fenerbahce 1

yine de buralara kadar gelebildigi icin fenerbahce’yi tum ictenligimle tebrik ederim.
mitili
fenerbahçe’nin berbat bir oyunla ezilerek elendiği maç olmuştur. ofsayt olan pozisyonda penaltı golü atıp bir de finale çıkma hevesine girdiler ama benfica bildiğin parçaladı.

slm [#1068192]

avrupa dedin mi galatasaray aga. bu saatten sonra gazoz kupası için uğraşır fener başka da bi şey yapamaz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol