facebook isminin önüne t.c. ibaresi koymak

independence
bir soylenti yayilmi$ gidiyor. soylentiye gore kamu kurum ve kurulu$larinin ba$indaki t.c. ibaresi kaldirilacak. facebook’ta da insanlar buna tepki olarak isimlerinin onune t.c. ibaresi koymaya ba$ladi. arkada$ listemde yakla$ik 20 ki$ide falan gordum bu degi$ikligi. cok cabuk gaza gelen bir milletiz biz. birisi bir laf atar ortaya, suru $eklinde pe$inden ko$ariz o lafin. kimse de ara$tirmaz ortaya atilan lafin asli astari var midir diye.

diyelim ki soylenen dogru, gercekten var boyle bir $ey. facebook isminin onune t.c. koyarak mi halledeceksin bu durumu? klavye kahramanliginin boyutu nedir? dava acsana, organize olup miting yapsana? bu kadar kolaya kacmak midir vatanperverlik, milliyetcilik? zamaninda facebook uzerinden sanal ordu bile kurmu$lardi terore kar$i, o noldu o hakkaten? olay populerligini kaybedince her $ey unutuldu tabi.

(bkz: oturduğu yerden dünyayı kurtaran facebook gençliği)
cirkinbeti
tipik bir inci sözlük sazan avıdır efendim.
adam facebook aracılığı ile bordo klavyelileri görmek , nasıl kolay galeyana gelen bir memleket olduğumuzu göstermek ve sazanlarla biraz eğlenmek için yapmış .
edit: evet eğlenmiş .
independence
bunu yapan insan evlatlari facebook’ta isim degistirme sınırından haberdardirlar umarim. olayin gazi gecince isimlerini degistiremeyen nice sazan bekliyorum ben.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol