21 mart 2013 diyarbakır da nevruz kutlamaları

independence
akp’nin istikrarsiz ve teslimiyetci politikası sebebi ile tam bir rezalete sahne olan kutlamalar.

alanda yuzbinlerce insan var ancak bir insanin dahi elinde turk bayragi yok, tam aksine teror orgutunun pacavralari, yetmezmi$ gibi ellerde abdullah ocalan posterleri ve yine yetmezmi$ gibi gencecik delikanlilarin uzerinde kürdistan yazili tshortler.

burasi turkiye’nin dogusunda bulunan bir ilimiz diyarbakır. diyarbakir’da yapilan nevruz kutlamalari ve kutlamalarin yapildigi alanda dalgalanan bir turk bayragi dahi yok. terörün hedefine ulaşması da tam olarak böyle bir şey işte. kendi sınırlarin dahilinde türk bayragi açmaya endi$e ediyorsan, teror orgutunun binlerce posteri turk bayraginin dalgalanamadigi bir alanda ellerde dola$iyorsa ve yine ayni orgutun liderinin tipki bir ulusa sesleni$ konu$masi gibi uzun uzun yazdigi mektup okunuyorsa senin orada zerre hakimiyetin kalmami$ demektir.

sen bun terorun sonlanmasi yahut bari$ dersin, ben buna kan dökerek kazanilan topraklarin pe$ke$ cekilmesi derim ve muhtemelen de ben hakli olurum.

$u anda turkiye cumhuriyeti bari$ adi altinda gercekle$tirilen hainlikler sebebi ile eskiye nazaran cok ama cok daha kotu bir duruma du$tu. teror galip geldi, turkiye cumhuriyeti devleti maglubiyetini sessiz cumlelerle diyarbakir nevruz kutlamalarinin yapildigi alanda ilan etti.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol