bir kadının hamile olduğunu anlama sanatı

elma sekeriiii
evet, bu bir sanattır arkadaş.

sadece karnı burnunda gezinen kadınlar hamiledir diye bir şey yok elbette. bunun birinci ikinci üçüncü dördüncü ayları da var. işte bu ay dilimini kapsayan zaman dilimi irdeleniyor bu başlıkta.

bu bir sanattır dedim, neden? bir kadın hamile olduğunu anladığı saniyede dünyaya tüm bakışı değişir. mucizelerin insanlar için olduğuna bir kez daha inanır ilk önce, daha bedeniyle barışık; gözü yaşlı bir romantiğe dönme eğilimini şiddetle taşıyan bir bünyeye bürünür.

o zamanlarda insanların hamile olan bayana yaklaşımı çok çok önemlidir. çünkü hamile olan kişi artık aklıyla değil hormonlarıyla yaşar. hatta doğurur bir 40 gün daha hormonlarıyla sevişir durur. elinde değildir bu. saçma sapan şeylere ağlar üzülür birden neşelenir falan. yani denge arıyorsanız yanlış yerdesiniz beyler.
hanımlar bir şekilde anlıyor karşı tarafı ama beyler, siz bazen tam tapılacak türden öküz olabiliyorsunuz.
misal,
#1056955

ben burada uçuyormuşum. ilgi delisi olmuşum ayağım yere basmıyor.

ama sonra ne oldu? çocuğu doğurucam neredeyse ama evdeki her işi ben yapıyorum. karı koca kavgaları had safhada. arada hatırlıyor karşı taraf hamileliğimi, susar gibi surat yapıyor falan feşmekan.

baylar bayanlar, hormonlar hamile bedenine hükmetmiş, davranışlarda mantık arıyorsanız eğer dıııııttt! akılsız olan sizsiniz. ve bu durumu algılayıp her daim alttan alabilen beyler, değerlimissss!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol