galip derviş

independence
birinci bölümünü izledim de çok gelecek vaad eden bir dizi gibi gelmedi bana. engin günaydın her rolün adamı zaten onu biliyoruz, dizide de simetri hastası, karisinin öldürülmesi sebebi ile kimi psikolojik sorunlar yaşayan eski bir polisi canlandırıyor, son derece de başarılı. algı eke’nin rol yapma yetenegine bayildim ayrica, kameralar karsisinda cok rahat ve cok guzel resim veriyor, cok yakismis diziye. ancak anlamadigim nokta ersin korkut’un orada ne isi oldugu. sadece tipindeki orantisizliklar sebebi ile komik bir adam imaji cizdigi icin diziye alindigi kanisindayim ben, ancak diziye hicbir katkisi olmadigi net bir gercek. engin gunaydin ile algı eke yeterdi bize, izlemek icin yeterli sebepler olabilirlerdi senaryo biraz daha heyecanli olabilseydi. dizi mizah dizisi degil, gerilim degil, a$k hikayesi degil, e o zaman ne? eksiklik burada iste, izleyici bu diziyi ne sekilde tanimlayarak izleyecek? ben onu bilemedim. belki ileriki bolumlerde bir seyler duzene girer. yine de engin gunaydin’i yeniden ekranlarda gormek ve algı eke ile tani$mak guzeldi.
esrakesh
intikam için düşüncelerim bunun için de geçerli. zaten senaryo ve hatta textler bile orjinalinden çevirme bize kalan sadece yönetmen ve oyuncu seçimi diye düşünüp biraz daha özen gösterseler keşke. bir kere ersin korkut un orada ne işi var. artı galip derviş in bakıcısı rolündeki kız hiç olmamış bildiğin çocuk daha. bu oyuncuları seçenler zahmet edip dizinin 3-5 bölümü izleseler karakter analizi yapsalar ve ona göre oyuncu seçseler keşke.

buradan yapımcılara da sesleniyorum açın kulaklarınızı internet çağında her diziyi altyazılı bulup izleyecekken böyle şeylere girişmeyin lütfen. hikayeyi alın bir şey demiyorum ama azıcık bir şeyler de katın. ya da daha az bilinen dizileri uyarlayın yahu.
independence
son bölümü bildigin yalan dünya setinde cekilmi$. o tanidik yerlerde bamba$ka bir dizi gormek ilginc oldu. bir de ben yalan dunya’nin setini gercek bir sokak zannediyordum, hatta cihangir’e yolum du$tugunde o cafeyi falan arayacaktim. meger hepsi dekormu$ ya la.

bir de mehmet ali alabora konuk oyuncuydu bu hafta.
cirkinbeti
ne denli bir asosyalim bilmiyorum fakat bu diziye dahi denk gelmişliğim var , beğendim mi? yok .
e ne bok yemeye yazıyorum onu da bilmiyorum .

en azından eve benim gibi yorgun argın gelenler için uygun bir dizi değil
hoş henüz eve yorgun gelenlere özel bir dizi bulundu mu onunla ilgili de hiç bir fikrim yok.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol