ayda mosharraf

elma sekeriiii
o ses türkiye 2. sezon yarışmacısı.

dün akşamki bölümde seslendirdiği halil sezai paracıkoğlu’nun parçası olan "isyan" isimli şarkısıyla tüm türkiye’yi yıktı geçti. her dinlediğimde tüylerim diken diken oluyor, sesi müziğin ta kendisi!

http://tinyurl.com/bgwaque
independence
bu kizi iyi takip etmek lazim.

kendisini ilk defa bu gece o ses türkiye yılbaşı özelde dinledim, bildigin a$ik oldum kiza. o ne ses, o nasil bir duru guzellik. yolu da bahti da cok acik eminim.

hakkinda kisa bir bilgi.

turk anne iran’li baba ortak yapimi kendisi. sanirim bugun 23 ya$inda. isvicre dogumlu ama ingiltere’de egitim goruyor. belki bitmi$tir de turkiye’ye donmu$tur. kendine ait bir de sayfasi var ama site $u an icin sicmi$ durumda;

http://www.ayda-mosharraf.com/
independence
simdi kendisi ile alakali minik bir ele$tiri.

isyan’i harika muhte$em enfes falan soyledigi du$unuluyor, oysa bence oyle degil. biraz da olsa muzik kulagim vardir benim, dolayisi ile isyan isimli $arkida $arki soylemekten ziyade ciglik attigini du$unuyorum. oysa ciglik atmakla yuksek perdeden $arki soylemek arasinda bariz bir fark vardir. ayda ne yazik ki yuksek perdeden soylemiyor, ciglik atiyor. misal yuksek perdeden soyleyen birisini duymak istiyorsaniz $ebnem ferah dinleyin, burak kut dinleyin, ibrahim tatlises’in eski $arkilarini dinleyin.

ha ama yangın var ile alakali soylenebilecek hicbir $ey yok. mukemmel olmu$ç klibi desen oyle $arkisi desen oyle. muhtemelen son 3 gundur 60 kere falan izlemi$imdir klibi. ke$ke o ses turkiye’de de yangin var’i soyleseymi$, diger yari$macilarla falan yari$tirmadan direkt birinci yaparlarmi$ kendisini.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol