adnan oktar ın programındaki mantık hatası

mitili
inanılmaz bir mantık hatası. adam yaratılışçı takılıyor ama attan evrimleşmiş kadınlarla program yapıyor. bunu nasıl açıklıyor çok merak ediyorum.

http://tinyurl.com/99wzcst
mustaitbiradam
"adnan oktar'ın canlı yayını..." bu videoyla ilişkili youtube hesabı, üçüncü tarafların telif hakkı ihlaliyle ilgili çok sayıda bildirimde bulunması nedeniyle feshedildi.

diye uyarı veren linke sahip başlık.
scalet
adnan oktarın gözüne baka baka dans eden kediciklerinin en çok izlenme oranına sahip olduğu programdır. bakmadım dersem yalan söylemiş olurum. hatta bazen içimden geçmedi değil.
sekreter içeri çay getirmeye girmiş farketmedim. seyrederken bize böyle bakan hiç olmadı diye sesli feveranımı dile getirdim ve sekreterle gözgöze geldim. çok utandım sözlük:(((
giddyup
hapishanede konakladığı vakit kendisini ilaç yoluyla delirttiklerini bildiğim insan. hapishaneden önceki halini hatırlayanlar bi el atsın... bir islam düşmanlığının daha meyvası. bizi dinimizden soğutmaya çalıştıklarının bir başka kanıtı. kiii onlara göre sonuçlar olumlu maleseff. neyse biz işimize bakalım hadi kafaları çekip elalemin karısı kızıyla oynaşalım...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol