abdullah öcalan ın hücresine televizyon konması

elma sekeriiii
koğuşuna tv konulmuş, artık pkk’nın yaptığı tüm başarılı hareketleri bir bir kontrol edebilecek. ne kadar hoş...


insanlar 2 dilim baklava çaldı diye 2 sene katil psikopat azılı hırsızlarla aynı koğuşta ömrünü çürütürken, binlercesini bilerek ve isteyerek katletmiş bu insan suretindeki varlığın televizyonu bile var!

yaşasın eşitsiz eşitlik!!!!
independence
akp’nin terore verdigi tavizlerin zirvesidir. bizlerin haberi yokken daha nice tavizler verilmi$tir terore kimbilir ama bu kadar aleniyet icerisindeki bir tavizi de ilk defa duyuyoruz goruyoruz. i$te bunlar hep ev hapsine uzanan yolun ba$langici, basamaklari.

(bkz: abdullah öcalan a ev hapsi cezası vermek)

pek cok ba$likta israrla verdim bu bkz’i ben ki tarihe not du$ulsun. tum bu kucuk kucuk ba$layan tavizlerin sonu ev hapsine varacak, sonrasinda da adli takip hukumleri yerine getirmek $arti ile serbestlik konu$ulacak. in$allah tum bu yazdiklarim soylediklerim gotumde patlar da ben yanilmi$ olurum.
independence
2 gun once yani 12 ocak 2013 tarihinde konulmus bu televizyon hucreye. kendi talebi degilmis, hapishane mudurunun israrlari sonucu kabul etmis boyle bir seyi(yersen). televizyon 42 ekran lcd bir tv. izleyebildigi kanallar ise trt1, trt 6, cnn türk, kanal 7, samanyolu, show, kanal d, atv, star, ntv, ülke tv ve kanal 24.
derdiolanneylesin
sakarya- firat , sefkattepe gibi dizileri komedi tadinda izleyecegini dusunmeme neden olan olay. haberlerden ne haltlar karistirdiklarini da rahatlikla gorebilecktir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol