paris teki saldırıyı türkiye nin düzenlemiş olması

independence
hemen her pkk’lının aklında yer alan düşünce. pkk’nın medya kolu da aynı düşünce üzerinde duruyor.

"paris’te öldürülen 3 pkk’lıya düzenlenen suikasti türkiye planladı."

pek ihtimal vermesem de eğer böyle bir gerçek varsa ortada akp’nin bu sefer alnından öpücem, kararlıyım bu konuda. eğer imralı ile görüşme süreci esnasında devletin herhangi bir gücü tarafından böyle bir eylem gerçekleştirilmişsse helal olsun, helali hoş olsun. akp’nin gözümde bunca sene olan değersizliğini silmez elbette ama böyle bir realite karşısında akp’ye çok daha sıcak bakabilmemi sağlar böyle bir eylem.

hiç kimse "ama savunmasızdılar, üstelik kadındılar" geyiğine girmesin. pkk’nın bir araba içerisinde katlettiği gencecik kürt kızları da tamamen savunmasızdı. güngören’de patlatılan bomba sonucunda yaşamını yitiren siviller de savunmasızdı. türkiye’nin dört bir yanında terör sebebi ile yaşamını yitiren binlerce çocuk, hamile, yaşlı, kadın, hepsi savunmasızdı. ülkedeki hiçbir sivil her an terör kendisini vurabilirmişcesine eli tetikte beklemiyor, hiç bir sivil teröre karşı silahlanmıyor. her sivil masum, her sivil savunmasız.

masum ve savunmasız sivilleri katledenler elbet bir gün karşılığını bulacaktir.

tüm bu yazdıklarım olayda türkiye’nin parmağı olma ihtimali üzerinedir. yok eğer olay bir infazsa bir iç hesaplaşmaysa şiddetini arttırarak devamını dilerim.
independence
temennim hep bu yondeydi ancak bu ihtimal giderek azaliyor. pkk taraftari insanlar dahi olayla ankara’nin bir alakasi olmadigi yonunde hem fikir. one cikan ulkeler ise suriye, iran ve rusya. artik kimse ankara’nin ismini dile getirmiyor. zaten ilk gunlerde ankara’nin dile getirilmesi de bir reflex olarak nitelendiriliyor.

oysa ne cok isterdim bu i$in bizim tarafimizdan gercekle$tirilmi$ olmasini.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol