7 ocak 2013 istanbul da kar yağışı

independence
normalde 6 ocak 2013 istanbul da kar yağışı olmasi gerekirken yalan olmu$ ve 7 ocaga sarkmi$tir bu yagi$. aslinda 6 ocak geceyarisi itibari ile ba$layacakmi$. ozellikle 7 ocak gunu ogleden sonra ve sali gunu yagi$in $iddetini arttirmasi bekleniyor. i$e gideceklere allah yardim etsin, tabi daha da onemlisi evsizlere ve sokak hayvanlarina.
independence
meteoroloji bu sefer de yemediyse bizi onumuzdeki bir iki saat icerisinde ba$lamasi gereken yagi$. gerci di$arida henuz birak kar yagi$ini damla yagmur dahi yok ama du bakalim.
independence
cekmekoy’de ba$lami$tir ama o ne ba$layi$ arkada$. tahmin edemezdim bu kadar $iddetli olabilecegini, a$iri $iddetli yagiyor oyle boyle degil.
independence
meteorolojiye gore yagi$ yarin daha da $iddetli olacakmi$, yani $u andaki yagi$a duaci olabilirmi$iz.

o degil de daha $iddetlisi olursa istanbul’un tum alt yapisi bildigin coker. azicik bir yagmur yagdiginda interneti kablolu yayini ve elektrigi kesilen bir il burasi. $u andakinden daha $iddetli bir kar yagi$inda durum cok daha feci olabilir. tedbirli olmakta fayda var diyecegim ama elektrik ve internet kesintisine kar$i nasil onlem alabilir ki insan. su degil ki damacanalara doldurasin anasini satayim.
independence
yakla$ik iki saattir cekmekoy taraflarinda durmu$tur ancak meteorolojinin soyledigine gore car$amba gunu oglen saatlerine kadar araliklarla yagmaya devam edecektir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol