bilgi sözlük google chrome uzantısı

independence
yapimina bir kac saat once ba$ladigim uzanti.

sigara kahve cay molalari sonucunda bu kadar uzun surdu. elim de paslanmi$ biraz onca zaman kod yazmayinca, sanirim bir iki saate kadar hazir olmu$ olacak. chrome web store’dan indirebileceksiniz bir iki saate kadar.
independence
hazirlandi, test edildi ve chrome web store’a yuklendi, buyurun keyifle kullanin.

https://chrome.google.com/webstore/detail/bilgi-s%c3%b6zl%c3%bck/eemggdekdkaepikdbeiejhpamgiedbjn?hl=tr

peki ama bu eklenti ne i$e yarar?

google chrome browseriniza eklersiniz, sozluge girmeden sadece browserin ust sag ko$esinde beliren gezegen iconuna tiklarsiniz, size o gun bilgi sozluk’te acilan ba$liklari diktortgen bir kutu icerisinde sunar. begendiginiz ve & veya ilginizi ceken bir ba$lik olursa da ba$liga tiklayip siteye ula$ir icerigini okursunuz. esasen kullani$li bir $ey.

not: begenmediginiz, $ikayetci oldugunuz, eklenmesini istediginiz $eyler olursa bu ba$lik altindan formata uygun bir $ekilde belirtebilirsiniz. yazilan her $ey dikkate alinacaktir.
independence
eklentinin uzerinde default $ekilde bulunan bilgi ara isimli arama motoru yardimi ile sadece bugunku ba$liklarla sinirli kalmak zorunda olmayacaksiniz ayrica. sozluge girmeden dilediginiz ba$ligi da bulabileceksiniz.
nys
ben uyguladım ve çok beğendim. sizde deneyim, sizde görün en önemlisi sizlerde yaşayın! bilgi sözlük ayağınıza geliyor demişti sayın indy. teşekkür ederiz ayağımıza kadar geldi.
elma sekeriiii
sözlüğe artık ulaşabilmemiz ve kullanabilmemiz çok daha rahat. genel anlamda bu alanda sıkıntı yaşayan ben, çok daha pratik ve rahat şekilde bu uygulama sayesinde rahata kavuşmuş bulunmaktayım. bizim için uyumayıp yemeyip içmeyip fikirler üreten indy’i alnından öpmek gerek.

yaşasın indy!
independence
8 kullanicisi olmu$.

allah biliyor ya ben bu kadarini da beklemiyordum. sagolsun kullananlar. en azindan emege yonelik bir nebze saygi var hala bu sozlukte.
mitili
düşünce güzel ama uygulama her zamanki gibi independence ürünü olması nedeniyle estetik açıdan tam bir enkaz. merak etmeyin hepsi hallolacak. ben buradayım.
pipisik
sözlüğü takip etmek ya da akla gelen bir şeyi sözlükte aramak açısından çok iyi olmuş bu. bok atmadan olmaz, bokumu da atayım; "kedi olalı bir fare tutmuş independence".

aferin lan.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol