terörü bırakıp dizilere kafayı takan başbakan

independence
memleketimin ba$bakanidir.

ulkede her $ey sut liman, teror bitmi$, aclik zinhar defolup gitmi$, i$sizligin esamesi dahi okunmaz halde bu ulkede, elbet koskoca ba$bakan dizilerdeki hatalari gundeme getirecek. zira ba$bakanin gorevlerinden biri de bir dizi senaryosunun gerceklerle ortu$up ortu$medigini tespit etmek ve gerekirse senaryoya mudahale etmektir. bir ba$bakanin mevcudiyetinin temelinde bu esas vardir.

i$te sayin ba$bakanimiz da bu gorev bilinci ile muhteşem yüzyıl isimli dizinin senaryosunun esasen gerceklerle hicbir $ekilde ortu$medigini betimleyip konuyu yargiya ta$imi$tir. aslan ba$bakanim benim.

doguda her gun bir kac mehmedimiz $ehit oluyor kime ne. kainatin en pahali akaryakitini kullaniyormu$uz, koy gotune. zam ustune zamlar tepeleme oyun oynuyorlar ekonomide, siktir et gecer. muhte$em yuzyil’in senaryosu tarihsel gerceklerle ortu$muyor olm, boru mu lan. en onemli hadise $u anda bu. kanuni 30 sene at uzerinde seferlere mi cikti yoksa haremde yakaladigini odasina mi atti, esas mesele $imdi bu. digerleri nasil olsa yuzyildir ba$imiza dert, bugun yeni cikmadilar ya. rutin $ekilde teror de yolunda devam ediyor, i$sizlik de, pahalilik da, aclik da. muhte$emin senaryosu bir duzelsin, sonra diger konularla da ilgilenilir nasil olsa.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol