bayan arkadaşın yemek teklifini sms ile reddetmek

hittheroad2timesjack
karşı cinse yapılacak en çılgınca hareketlerden biridir.
bayan seninle yemek yemek istiyor ki bak cümlenin başında bayan yazıyor bu çok önemli, sen gidiyorsun sms ile bu isteği reddediyorsun. zeki olmayabilir, güzel olmayabilir ama en azından bu kızcağızın bir çevresi olur. kapı kapıyı açar ya da benzeri para parayı doğurur. ki bunları geç kız güzel bir kız.

windows live messenger in bile kapatılacağı şu dönemlerde sms ile cevap yazmaya hiç değinmiyorum bile. hem sms atıyorsun hem de bu sms üzerinden teklifi reddediyorsun. hani kıza çağrı at, o seni arasın sen reddet daha iyi.
çok acıyorum ben bu insanlara. yazık la sonra bir de giderler tekelin yanı başında bira falan içeyim derler. onu bile hak etmiyorsun ki sen.
independence
karizmatik bir eylemdir oncelikle. sonra aynada gotune bakar bakar "ben nerde yanli$ yaptim" diye hayiflanirsin ama i$ gecmi$tir artik i$ten, bagirsak kurdu olup bagirsaklarina oturmu$tur coktan. sonra onunde oturup icebilecegin bir tekel bayisi ararsin ama bu sogukta o da yemez. mal mal euro truck simulator 2’yi acar, tirda muslum gurses’i de cd playere takip hollanda senin paris benim dola$ir durursun bir ba$ina yollarda. sellektor yaparsin ondeki araclara, onlar bile yol vermez sana. o derece diyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol