turgut özal ın zehirlenerek öldürülmesi

independence
bugun gazetesinin haberi. habere gore turgun özal’in bedeninde hayvanların itlaf edilmesinde de kullanılan ‘striknin kreatin’ isimli madde bulunmu$. adli tip kurumu ba$kani haluk ince’nin bugun bir basin toplantisi yapmasi bekleniyor konu ile alakali ancak raporun henuz tamamlanmadigini da goz onunde bulundurmak gerekiyor.
independence
adli tip bu haberler uzerine bir aciklama yapti ve bahse konu olan maddeyi biz bulmadik, bu haberler nasil yayinlandi kimler tarafindan boyle $eyler soylendi bilmiyoruz denildi.
independence
malumunuz bu iddialar sebebi ile ozal’in mezari acilmi$ ve naa$ina otopsi yapilmi$ti. son haberlere gore otopsi sonuclari tamamlandi ve rapor dun itibari ile bitirildi. muhtemelen bugun soru$turmayi yuruten ankara cumhuriyet ba$savciligina iletilecek. el altindan verilen bilgilere gore ozal’in naa$inda zehir var ancak bu tur zehirler her insanda var olabilecek turden zehirler. raporu hazirlayanlar ozal’in zehirlenerek olduruldugu konusunda hemfikir olamami$lar.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22133833.asp
derdiolanneylesin
adlı tip raporunun tamamlanmasi ile daha da güçlenen iddia ama uzmanlar arasında fikir ayrılığı baş gostermis. bir kısmı bu iddiayı kabul ederken bir kısmı da ölümün zehir nedeniyle olmadığı görüşünde imis.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol