market kasasında bakiyeniz yetersiz gerginliği

independence
buyuk bir markete gidersin luks bir semtte. markettekilerin pek cogu tanidiktir, zira semt luks ama kucuktur, dolayisi ile o marketten sadece bir tane vardir orada ve herkes neredeyse kom$u sayilir.

elit insanlar, avukatlar, hakimler, i$adamlari, sporcular, mankenler, bir de göt gibi sen. ak$am barda biranin pazarligini yaparsin 1 lira ucuza icmek icin ama o markette o anda sen de elitsindir, kasila kasila reyonlari gezersin. yaparsin ali$veri$ini. market arabanda neler yoktur ki? ananas, mango(soymasini bile bilmezsin ama neyse), ce$it ce$it mezeler, icecekler vs. bir cok $ey alirsin ama zeki adamsindir, her birinin etiketine bakip kafandan da hesabini yaparsin kac para tutacagina dair. hesabinda kac para var ve bu ali$veri$ ne kadat tutmu$, orantisini kurarsin ve kartinda 20 lira kalincaya kadar yaparsin ali$veri$ini, bitirince de ayni kasilmalarla kasanin yolunu tutarsin.

kasiyer de tanidiktir artik, ho$geldiniz indy bey der. tebessum eder ho$bulduk dersin. bir yandan da kiza yazarsin aslinda ama belli etmezsin bunu, amacin kizin hafizasinda yer edinmektir. bir kac kere daha geldin mi tamamdir bu i$, kizi bir $eyler icmeye davet edebilirsin. aklinda bu du$uncelerle market arabasindaki maddeleri siralarsin kasaya ve kasiyer kizin onayina. kasiyer kiz birer birer gecirir kasadan aldiklarini o ince ve bakimli elleri ile.

+ bilmemkac yuz lira tutmu$ indy bey. odeme nakit mi olacak kartla mi?
- ahaha. kredi karti kullanmadigimi zaten biliyorsunuz. banka kartim ile odeyecegim.
+ zzbbzzdttzz(pos makinesi sesi) $ifreniz lutfen indy bey(hulyali baki$larla gozumun icine bakarak ya da benim gotumden boyle sallamak geldi icimden)
- elbette. fitifiti(pos makinesinin tu$larina basma sesi powered by i$ler gucler)
+ bzzzzttzz(pos makinesi fi$ sesi) bakiyeniz yetersiz indy bey. zbommmmm#@??!!#@?!(kulaklarimda yankilanan bakiyeniz yetersiz cumlesinin cehenneme acilan kapisinin sesi)

kuyrukta o elit insanlardan seni taniyanlarin hepsi sozle$mi$ de pe$in sira orada beklerlermi$ gibi, alayi orada. lan bi siktirin gidin ali$veri$inize devam edin?

yok.

kasiyer ablacim sen gel o kasayi oldugu gibi benim gotume sok en iyisi?

yok.

orospu cocugu sevgili bankacim hesabimdan yariyil hesap i$letim ucretini kesmesi sebebi ile ya$adigim sancili anlari bir kadinin yediz cocuk dogururken ya$adigi sancili anlarla cok rahat kar$ila$tirabilirim ki eminim bu durumda bile benim sancim feci dover.

+ ah indy bey, ne onemi var, bir dahaki geli$inizde telafi edersiniz.
- hik mik kem kum abuk sabuk.

o kasa orada herkesin ortasinda gotume gireydi yemin ederim daha az aci cekerdim. hatta o market salataligiyla patlicaniyla 2,5 litrelik kolalariyla hepten gotume gireydi yine sancim daha az olurdu kanimca.

tanim: oyle boyle bir gerginlik degildir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol