yandex.browser

independence
tam 2 saat 9 dakika sonra aciklanacak olan yandex’in browseri. adamlar cok hizli. chrome’dan daha iyi bir $ey olursa var ya, yandex’in onunu kimse alamaz artik.

cok iyi cali$iyor adamlar, helal olsun.

http://browser.yandex.com
hittheroad2timesjack
ilk izlenim olarak chrome a çok benzeyen bir browser dır. tabi şu an için eklenti çeşidi çok az.

sanki daha çok ümitliydim ben yandex den. tabi zaman tanımak lazım, daha 2 saat oldu çıkalı.
independence
bu browser’dan google’a girip bir arama yaptiginda kimi zamanlar google chrome araciligi ile yaptigin aramadan cok daha farkli sonuclar veriyor. nedendir bilemiyorum tabi. minik bir tahmin olarak chrome ile yandex browser google’in cok farkli datacenter’larina baglaniyor diyebilirim.
independence
tipki android gibi, bu da kullanildikca yava$layangillerden sanirim. su anda makinemde bulunan yandex.browser google chrome’a oranla %70 / %80 oraninda daha yavas. hatta ie daha hizli desem vallahi abartmis olmam.
independence
bugun buyuk bir mallik yapmakta.

bu browser ile hangi siteye girmeye calisirsan calis illaki "bu sitede virus var" uyarisi veriyor. sozluge girerken de bu uyariyi verdi iyice killandim, sonra yandex.com.tr ye girerken de bu uyariyi verince ferahladim.
independence
sasilacak derecede bellek tuketiyor ve uzun zamandir da boyle. hala duzeltmediler $u sorunu.

ben chrome da 27 ayri tab aciyorum sistem gik cikartmiyor ama yandex.browser da tek tab da fan cilgincasina calismaya basliyor. cunku neden? deli gibi islemci tuketiyor gerizekali browser.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol