allah ın izniyle türk uçaklarını düşüreceğiz

elma sekeriiii
irak parlamentosu güvenlik komitesi başkan yardımcısı iskender vitvit new york times gazetesine konuşup bu cümleyi söylemiştir. nedeni ise türk jetlerinin kandil dağını bombalarken ırak’ın hava sahasını ihlal etmesi.

ırak iran ile yakınlaştı ve pkk enstürmanını suriye ile birlikte türkiye’ye karşı kullanıyorlar. onlara ayan beyan silah ve adam sağlıyorlar. yoksa bu şekilde bir acıklama yapmaya nasıl cüret ederler değil mi??


rte, durdun durdun öyle bir sıçtın ki 10 yıl geçse götünü toparlayamazsın, evet.
independence
cok yabancisi olmadigimiz bir durum.

(bkz: 22 haziran 2012 suriye nin uçağımızı düşürmesi)

irak da boyle bir $ey yapacak olursa artik bolgede hobi haline geleceginden endi$e ediyorum. irak endi$elenmeksizin ucagimizi du$urur. bizim yapacagimiz tek $ey aylar boyu ucagin nasil du$uruldugunu anlayabilmek icin labrotuvar cali$malari yapmak, sonra du$uren ulkeden de ozur dilemesini beklemek.

israil bir cok vatanda$imizi uluslararasi sularda birer birer öldürür, ozur bekleriz. suriye ucagimizi du$urur, ondan ozur bekleyip beklemedigimizi dahi bilmiyorum. $imdi de irak boyle bir aciklama yapar.

turkiye bolgesel guc bolgesel lider?

siktir lan!
hittheroad2timesjack
komşularımızla sıfır sorun hedefinin son halkasıdır.
lan bunlar sıfır sorun derken komşu yok, problem yok mantığıyla mı çıktılar yola acaba. türkiye cumhuriyeti tarihinde bu kadar başarısız bir dış politika hiç görülmedi. hani ne olacaksa bir an önce olsun moduna girdim artık, savaşıyormuyuz, sömürge mi oluyoruz sonuçlansın da bitsin bu çile.
ha bir de ustalık döneminize koyayım sizin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol