kadın futboldan anlamaz

independence
bizim stadyum programinda ümit özat’in simge fıstıkoğlu ile kapi$masinin temeli olan du$unce. umit ozat’a gore kadin futboldan anlamaz zira futbol erkek i$idir.

e ben erkegim ama ofsayti bilmem daha?

bu du$unceden hareketle erkekler de yemek yapmaktan anlamazlar denilmesi gerekir ki bu sefer de bolu mengen’li hemen hemen tum erkekleri yok saymaniz icap eder. demek ki futbol erkegin beynindeki ataerkil yapiyi fazlasi ile su uzerine cikartiyor. iyi ki futboldan anlamiyorum lan.
kanlikalem
ümit özat’ın 20’nci yy.’dan çıkamamış düşüncesi. simge fıstıkoğlu güzel ayar verdi kendisine. ümit özat’ın stüdyodan kaçarken hali içler acısıydı.
derdiolanneylesin
her kadının futboldan anladığını söylemek elbette doğru olmaz ama anlayan kadınlar da hiç azımsanacak sayıda değildir. misal ben bir çok erkeğe göre gayette anlarım futboldan.
her erkek de futboldan anlar diye bir şey kesinlikle yok.
ben bu söylemi ümit özat’ın biraz heyecanlı ve ben bilirimci havasına bağlıyorum. kendisine saygım sonsuz ama biraz daha sakin olmalı ve çok fazla peşin hükümlerde bulunmamalı.
elma sekeriiii
ofsaytın ne olduğunu bilen ben, bu düşünceyi şiddetle kınıyorum. ayrıca toplumun biricik afyonunun hem gerizekalılar hem de akıllılar grubunu biraraya getirdiği gerçeğini farkedip hem absürd buluyor hem de ister istemez saygı duyuyorum. dahası nedir?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol