facebook ta öldürülen terorist resmi paylaşmak

independence
birinin beyni delinmi$ kan revan icinde, bir digerinin kolu bagaci kopmu$ her yer kan, bir digerinin karnindan cikmi$ bagirsaklari ve facebook’ta hic de azimsanamayacak sayida bir kitle bu resimleri gurur duyarak ovunerek payla$iyor.

altinda da yorumlar;

+ her gun biriniz bir gun hepiniz bu hale geleceksiniz!!
+ ke$ke kafasini kopartsalarmi$, ne mutlu turkum diyene!
+ $ehitler olmez vatan bolunmez. hepinizi dograyacagiz bu $ekilde!!

ve daha neler neler.

aslinda en buyuk terorist biziz farkinda misin? kendi icimizde ruhumuzun derinliklerinde ya$atiyoruz bu teroru ve bu gibi durumlarda da direkt di$a vuruyoruz tum vah$iligimizi. agzimizin kenarindan suzulen salyalar e$liginde kopukler saca saca "ne mutlu turkum diyene" diyoruz bir yandan.

bu ne vah$ettir bu ne cilginliktir, bu nasil bir insanliktan ciki$tir?

hayir teroristlerin oldurulmesi benim icin problem te$kil etmiyor, ke$ke vatanin guvenligini tehdit etmeselerdi de olmeselerdi o ayri konu ama yapilan operasyonlarda elbet olecekler, operasyonlar bunun icin yapiliyor ama bu resimler? bu resimleri nasil hastalikli bir zihniyet cekiyor da diger hastalikli zihniyetler payla$iyor bu resimleri? bu nasil bir "vatan a$ki" masturbasyonudur lan? bu nasil bir masturbasyondur ki bo$alman ceset resimleri ile birlikte facebook sayfalarina oluyor? nasil bir hastasin sen?

bu millet eskiden fedakarligi, cefakarligi, merhameti, insanligi ile bilinirdi, ne oldu bize boyle bir anda? nasil birer ruhsal terorist halini aldik? hani bizim insanligimiz?

bu millet kendini bir an evvel toplamazsa icimizden her gun yeni seri katillerin cikmasi cok muhtemel. sonra kucuk cocuklara, hayvanlara hatta damacanaya tecavuz eden insanlari duydukca $a$iriyoruz, onlari haber yapiyoruz. once bu vah$ete son ver, once bu insanlarin kalplerini zihinlerini temizle. aksi taktirde cok daha vahim durumlarla kar$i kar$iya kalmamiz an meselesi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol