13 eylül 2012 şemdinli de operasyon

independence
şemdinli’de bugun 7 taburun katilimi ile gercekle$tirilen operasyon. hatta genelkurmay ba$kani ve diger kuvvet komutanlari da bolgede, operasyonu izliyorlar. oldukca geni$ kapsamli bir operasyon oldugu bariz, 7 tabur katiliyor lan boru mu. gerci sonuc da belli anasini satayim, operasyon sonunda genelkurmay sitesinden bir aciklama yapilir "24 terorist ölü olarak ele gecirildi" diye, olan yine $ehitlerimize olur.

anla$ilmayan $u;

teroru tankla, taburlarla, askeri operasyonlarla sona erdiremeyeceksiniz. daga cikmanin yolunu kesmesseniz dun oldugu gibi yarin da pek cok genc beyni yikanarak daglara ko$turacak. bana da biri "vatanin elden gidiyor, vatanin i$gal altinda" dese belki ben de daga cikarim vatanimi kurtarmak adina. once daga cikan gence bu vatanin ona da ait oldugunu, kimsenin hicbir yeri i$gal etmedigini anlat, ikna et onu, sonra o gence i$ ver a$ ver sosyal bir ya$am standarti sagla. bak bakalim o zaman kimse daga cikiyor mu.

tabi tum bunlari teroru bitirmek istiyorsan yap. teror senin i$ine geliyorsa, siyasi mekanizman zaten teror uzerine kuruluysa bunlari yapmayacaksin besbelli.
derdiolanneylesin
savaşta mıyız korkusunu yaşatan, allah’ın izniyle inşallah başarılı olmamız için dualar ettiğim operasyon. daha fazla şehit olmasın bu ülke daha fazla yanmasın..
fofay
şu dakika itibari ile 75 teröristin öldürüldüğü 4 askerimizinde şehit olduğu haberi verilmiştir bu operasyonla ilgili.
operasyon hala daha genelkurmay başkanının denetiminde devam etmektedir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol