dilan bağdaş

hittheroad2timesjack
urfa’nın siverek ilçesi’ne bağlı gürakar beldesi’nde, pazartesi günü saat 13.30 sıralarında 112 acil servisini arayan bir kişi, boncuk yuttuğu iddiasıyla 3 yaşındaki dilan bağdaş’ın yaşamını yitirdiğini bildirdi.

hastane yetkilileri, ambulansla bağdaş’ın bulunduğu yere giderek, yüzünde morlukların oluştuğu cansız beden ile karşılaştı. siverek devlet hastanesi’ne kaldırılan bağdaş’ın yüzünde morlukların olduğunu fark eden doktorlar, çocuk yaştaki bağdaş’ın vücudunun vajina bölgesinde kanamanın olduğunu fark etti. bağdaş’ın hangi gerekçeyle yaşamını yitirdiğinin incelenmesi için morga kaldırılırken, bağdaş’ın tecavüze uğrayarak öldürüldüğü iddia ediliyor.

bu yazılanların gerçek olmadığını dilemek bir yana bir allahın yetkilisi de çıkıp bilgi vermek yerine, mevcut bilgileri de yok ediyor. bir ülke daha ne kadar iğrençleşebilir.
independence
3 ya$inda bir kiz cocuguydu kendisi. boncuk yuttugu icin yuzunde morluklar(?), vajinal ve anal bolgelerinde yirtiklar ve kanamalar(?) meydana geldigi tespit edilmi$ yapilan kontrollen sonucunda.

3 ya$inda lan daha! insan olan ki$i 3 ya$inda bir cocugu kucagina alip severken bile incinmesinden endi$e eder, usulca hareket eder, operken bile olasi bir bakteri & virus bula$imindan kaygi duyar. 3 ya$inda diyorum ya 3 ya$inda?

anliyor musun? 3 ya$inda! bilgi sozluk’un kurulu$undan 5 sene sonra dogmu$ bu cocuk. minicik bir cocuk lan minicik bir cocuk var mi otesi. ustelik terore kurban gitmemi$, kaza da olmemi$, herhangi bir hastalik sebebi ile ya$ama veda etmemi$. daha ya$adiginin hayatin bile farkinda olmayan minicik bir bedenden bahsediyoruz.

ihbar bu minik kiz cocugunun boncuk yutarak öldüğü yonunde, rabbim melekler katinda yer versin ona, in$allah bu ihbar dogrudur ancak yuzde morarmalar, anal ve vajinal yollarda yirtiklar ve kanamalar?

eger bu bir tecavuz olayi ise ve bu minik yavru tecavuz sonucunda ya$ama veda ettiyse, bunu yapan ki$i ve & veya ki$ilere dunyada verilecek hicbir ceza ismi dahi anilacak bir ceza olamaz. eger allah varsa ve tum kotulukleri mutlaka cezalandiriyorsa bu ki$ilerin sonsuz ahiret dongusunde cehennemde odun olmalarini dilerim. bela okumak dahi kifayetsiz kalir bu canilere. umarim can verirlerken de en agir acilari cekerek cikar canlari ve yine umarim ki bu son uzun suren bir son olmaz, bir an evvel aci cektirerek alir azrail canlarini.

hani sozun bittigi yer diye bir kli$e vardir ya. bu olay tamamen sozun bittigi yer, insanligin son buldugu noktadir.
independence
minik dilan’in cesedi uzerinde yapilan otopsi sonuclandi ve tecavuz bulgusuna rastlanmadi. minik dilan’in sokakta arkada$lari ile oyun oynarken yerde buldugu bir boncugu yutarak nefes borusunun tikandigi ve bu sebeple hayatini kaybettigi adli tip raporu tarafindan teyit edildi.

daha once de soylemi$tim. umarim bu rapor infial yaratmaktan kacinan bir rapor degil, gercekleri yansitan bir rapordur.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21446523.asp

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol