visco yatak

ozwald
yatak teknolojisinde nano teknoloji diyebileceğim bi çeşit yataktır, vücudun şeklini almasıyla ünlüdür ki çok rahat ettirir bu özelliği
independence
nasa tarafindan astronotlar icin kullanilan teknolojinin yataga uyarlanmi$ hali. icerisinde yay bulunmamaktadir. kullananlarin yorumlarini okudum da, adam bildigin bulutlarin uzerinde uyuyorum sanki demi$ ya la.

fiyatlari diger yataklara gore hayli pahalidir ama hayatinin 3-1 inin yatakta gectigini hesap edersen her $ekilde deger. 3000 / 4000 lira arasi degi$iyor sanirim iyileri.
independence
gittim baktim ara$tirdim ve satici ozellikle viscoair modelini onerdi bana. icerisinde neredeyse bir klima sistemi varmi$ ve terlemeyi sifira indirgiyormu$.

guncel fiyati 150 x 200 ebadinda olani 1,464 lira. 6x244 tl taksitle veriyorlar.
ozee
satıcısının bile "abi geri getirdiler, bence ortopedik düşünün" dediği, çok kalitelileri haricinde genel anlamda abartılmış yatak. yatınca vücudunun şeklini alıyor, gömülüyorsun bir nevi, rahatsız edici.
alibeyali
visco yatak ( visco-pro™ visco nedir ) ?

visco malzemesi (visco-pro™ visco yatak ) 1960 ile 1965 yılları arasında nasa, (national aeronautics and space administration) (ulusal havacılık ve uzay dairesi) tarafından astronotların uzaya çıkarken kaldıkları ’g’ kuvvetini düşürmek için geliştirilen bir malzemedir. bu malzemeyle endüstrinin daha sonra yapılacaklar nasa’nın bile aklına gelmemiştir , öyleki daha sonra uyku ve rahatlığın geçtiği hemen her sektörde kullanılmaya ve trend olmaya başlamıştır. önceleri sadece nasa ve amerikan ordusunun kullandığı bu madde ( tankların ve ani çarpışma olma olasılığı yüksek araçların içlerinde de kullanıldı ve hala kullanılmaktadır ) daha sonra amerikan otomotivinde ve yatak sanayisinde kullanıldı. visco-pro™ tüm yatak ve yastıklarında visco malzemesini kullanır. ..

visco yatak nedir ?

visco-pro™ visco yatak tüm dünya’da rahat yatak anlamına gelen bir yatak çeşididir , visco-pro™ visco yataklar ısıya duyarlı visco malzemesinden yapıldıkları için vücudu tam destekler , boşluk kalmaz ve uyku esnasında ara ara yataktan kaynaklı uyanmalar ve ağrılar olmaz. ülkemizde genellikler sert yatakta yatma alışkanlığı vardır , bunu sebebide eskiden yataklarımızın yün olmasından kaynaklıdır. şimdilerde ise gelişen teknolojiler sayesinde artık her türden uyku için yatak vardır. visco-pro™ bu teknolojileri kullanarak yatak üretimine devam etmektedir.

visco yatak mı ? yaylı yatak mı ?

bu soru hemen hemen her kesimden insanın sorduğu bir sorudur , yaylı yataklarda ortopedik medikal kavramı asla ve asla yoktur , sadece ergonomik kavramı vardır. yaylı yataklarda yay sizin vücudunuzun şeklini almaz , alamaz. normal şartlarda makine ile bükülen bu yayların sertliğine inanamazsınız. ama visco-pro™ visco yataklarda ise kavram çok farklıdır , visco malzemesi sizin vücudunuzu sararak vücut şeklinizi alır , bu şekilde omura , omurgaya , bacaklara binen yük eşit seviyede dağılmış olur. visco-pro™ visco yataklardaki en büyük artı bundan kaynaklıdır.


visco-pro™ visco yatak türkiye lisanslı yetkili visco yatak üreticileri kimlerdir.

visco-pro yatak fabrikası ( anka kuşu medikal yatak a.ş. ) ankara merkezli

www.viscopro.com


visco-pro™ visco yatak türkiye lisanslı online satış siteleri kimlerdir.

www.manipon.com , www.grupanya.com , www.gittigidiyor.com , www.sanalpazar.com


visco yatak alırken nelere dikkat edilmeli ?

1. 30 gün deneme süresi var mıdır ? bu süre sizin yatağa olan adaptasyon sürenizi belirtmektedir. bu süre sonunda koşulsuz şartsız iade hakkınız var mıdır ?

2. iç kısımlarda kullanılan tüm malzeme detaylı bir şekilde özelliklerine göre belirtilmiş midir ? bu belirtilen özellikleri ürünü aldığınız zaman görebilecek misiniz ?

3. dış kılıfın mutlaka çıkararılıp yıkanması lazımdır , bunun size faydası yatağınızın kullanım ömrünü uzatmasıdır, bu şekide kılıf yıkandığı zaman yatağınızın iç kısmınıda havalandırma şansı bulursunuz.

4. visco-pro™ visco lisanslı fabrika üretimi olan ve cnc kesimle üretilip kesilmiş açik hücre visco malzemeli ürünleri tercih ediniz.

5. yay üzerine visco malzemeden üretildiğini söyledikleri ve kapalı olan visco yatakları kesinlikle almayiniz. visco yataklarda asla yay olmaz.

6. komple visco malzemeden üretilen bir visco yatak yoktur , visco malzemesinin çalışma prensibine terstir , bu şekilde söylenen visco yataklar visco yatak değildir.

7. visco katmanları dünya üretim lisanslamasına göre 5 cm , 7 cm , 10 cm dir , bu şekilde olan ve densite ( yoğunluk ) oranı 5 cm 60/70 , 7 cm 70/80 10 cm 70/80/100 olan yatakları tercih etmelisiniz.

8. visco yatak alırken , eurofoam class serisini mutlaka sorunuz , ekoteks belgesini isteyiniz , ürünle birlikte faturanızı kesinlikle alarak garanti süresi boyunca saklayınız.
independence
yatak rahattir amenna ama satarken saticinin "kesinlikle terletmez" soylemlerine itibar etmemenizi oneririm. eger normalde de terleyen bir insansaniz sabaha sirilsiklam uyanmaniz cok olasi her yatakta oldugu gibi.

hayir ben ustelik bir de klima acik yatiyorum. o derece yani.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol