php hocam

independence
az once bir yerde gordum adresini, inceleyeyim istedim, gordum ki hack dersi veren bir de video yayinlami$lar.

once videoyu izleyelim ki ibret olsun;

http://tinyurl.com/8efqdsh

$imdi videoyu izlediysek anlami$izdir ki hack’in ilk $arti osmanli turasi. o lazim o. sonra ye$il yazi, muminiz ya, ms dos ta ye$il yazariz islami yonumuz belli olur. arkaya 3 tane msdos ekrani actin mi birileri $a$iriyor ama kim ben onu anlayamadim videoda. senin makinende actigin msdos ekrani sebebi ile kim neden $a$irsin? bunu aciklamak icin ayri bir video hazirlanmasini istiyorum.

msdos ekranindaki yazilari silip title degi$tirmek cok yerinde olmu$, hack icin bu da ön $art anladigim kadari ile. benim aklim hala kimi $a$irttigimizda kaldi gerci, neyse.

ping atmak.

hah, bu onemli bu. ping attin mi site coker, google bile coker. siz yapmayin soylenilenleri, google’dan arar bulurlar sizi, evinize polis falan gelir "neden google’a ping atiyon amacin ne senin?" diyerekten. ping atmak onemli.

biz eskiden ergen donemlerimizde ne malmi$iz ki sitemizin sunucu hizini test etmek icin kendi sunucumuza ping atiyormu$uz. bak elin oglu dogru yolu gosteriyor bize cok $ukur, boyle faydali insanlar da var i$te hayatta.

(bkz: ping atmak)

sonuc olarak google’a ping atip ilk "hack" dersini sonlandirdilar. allah razi olsun.

http://www.phphocam.com

not: kimseye zarar vermek yok!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol