başın düşerse dara chp yi ara

independence
chp’nin yeni slogani. vay arkada$ ya, zannedersin ki koca $iddeti goren kadinlarin aramasi icin call center kurmu$lar da slogan da bu $ekilde olmu$. ulke yonetimine yuzyildir talip olan bir partinin sloganina bak allaha$kina.
komple teorisyen
düşününce(yüzeysel)derste örtmenim...kalemimi aldı,saçımı çekti vb. şikayetlerden ders işleyemez duruma geldiğimizde köktenci olduğumdan şikayet edenide ettirenide komple azarlarım.neyse onlar çocuk,haksızlık yapmışım şimdi anladım bu ülkede işlerin bu şekilde yürüdüğünü benden önce fark etmişler meğerse tatil dönüşü hepsini tek tek öpüp özür dileyeceğim sonrada kendim için şikayet hattı açacağım.
elma sekeriiii
bu bir aralar slogandı. ama kofti imiş, muhteşem bir tecrübeyle bunu öğrendik.

eski ev sahibim, astığı astık kestiği kestik bir zorba çıktı. hukuksal olarak haklı olduğum bir konuda kötü niyet göstererek bir dava açtı hakkımda. ne kadar aşşağılık tavırlarda olduğunu şu satırlarda anlatmam, bu davayı kapatıp ardından kendisine tazminat davası açmamla hukuksal bir düzeyde taşınmış olduğundan dolayı hatalı olacaktır.o nedenle paylaşamıyorum ama en azından kendisiyle ilgili bir detay var ki bu tüm toplumumuzu ilgilendiren bir durum olduğu için buraya yazma gereksinimi duyuyorum. kendisi istanbul’un güzide bir ilçesinin chp ilçe başkanıdır.

bu herifin yaptığı hukuk dışı birden fazla enstanteneyi paylaşalım dedik, ankara’yı aradık. durum, sadece ilçe başkanını değil tüm partiyi ilgilendirmekte. nedenine gelince, bu herif chp adı altında "sen benim kim olduğumu biliyor musun ha?! ben chp’nin bilmemneyiyim!" diye asıp kesen bir ne idüğü belirsiz uçan nesne.
herkesin fikri kendinedir elbette ama, cumhuriyet halk partisi, geçmişin bize bir mirasıdır deyip oy sandıklarının başında mühürü basmak üzere pusula üzerinde c harfini ararken kendimizi bulduğumuz bir kültür haline gelmiş nerdeyse. başkanı falan önemli değildi, mühim olan partinin ayakta kalmasını sağlamaktı. saçma veyahut değil, fikir buydu evet. herneyse, aradığımızda bizi ilçe başkanlarından sorumlu birine aktardılar. adama kısaca derdimizi anlatıp partisindeki böyle bir canlının nasıl muhafaza edildiğini sorduğumuzda "olur böyle şeyler" deyip yüzümüze telefonu kapattı.

çok eminim, eğer akp’ye böyle bir telefon gelmiş olsaydı eğer; söz konusu kişilerin ardına düşülüp gereği yapılırdı. çok içten ve inanarak söylüyorum bunu.

o chp’nin bokladığı parti, iç teşkilatında gayet nizami ve adaletli şekilde çalışmakta. bunu hergün bir yerlerden duymaktayız.

gelelim verdiğim oylara... umarım boğazlarında kalır.
akp hakkında oy kaybetti falan diye bir sürü anketler yapılıp medya üzerinden çığrılıyor. ama ben biliyorum ki bir dahaki pusulamda c harfini değil a harfini arayacağım...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol