17 temmuz 2012 istanbul yağmuru

independence
tamamen meteorolojisnin yalancisiyim.

meteorolojiye gore istanbul yarin gokgurultulu ve sagnak yagi$li bir gun ya$ayacak. yagmur bir gun surecek ama hava sicakligi cuma gunune kadar du$uk seviyelerde devam edecek. sicakliklarin 31 dereceye du$mesi bekleniyor. yine cok sicak ama bugune nazaran dualarla anilacak bir gun olacak umarim.
cirkinbeti
dört gözle beklenen gündür. istanbul ve çevresi el ele verip yağmur duasına çıkalım bilmiyorum olmadı hava kuvvetleriyle anlaşalım üzerimizden uçaklarla geçsinler geçerken tas kova leğen ne bulurlarsa sürekli (yağmur etkisi yaratacak şekilde) üzerimize su döksünler.
independence
gotumuze kadar islanacagimizi umdugum yagmur. bende oyle bir got var ki mesela, islan islan bitmez. bunu da anektod olarak ekleyeyim istedim.
soluk benizli zenci
yağmur zerreciklerinin -ki yağmura bayılırım. öyle böyle değil- sıcak hava sebebiyle düşmeden buharlaşması ya da kaynaması neticesinde bir işe yaramamasından korktuğum varsayımdır.
independence
$u an itibari ile kulagimi di$ari verdim, once gokgurultusu ardindan da sagnak yagmurun yere du$erken cikartacagi seste kulagim. eger bu yagmur haberi de yalan cikarsahttp://www.ibnemeteoroloji.com domainli bir internet sitesi acmayi du$unuyorum ve cok ciddiyim. bir suru bo$ zamanim var, yaparim bunu $akam yok.
cirkinbeti
hala bir hareketlilik yok yağmura dair.
sadece esiyor bunu da yağmur delaleti olarak sayabilir miyiz bilmiyorum . yağmur başladığı an kendimi sokaklara atıp ıslanmak gibi planlarım var o yüzden tetikteyim.
meteorolojinin en azından bugünlük tahminlerinde doğru olup beni şaşırtmasını istiyorum .
soluk benizli zenci
yağmur bekletir, huyudur bekletmek. sonunda geleceğini bilmesek de beklemek de güzeldir yağmuru. ıslatsın, serinletsin yeter. hatta düşünmesi bile yeter çoğu zaman. yağmur candır, hadi yağ bakalım bu kadar yağdan sonra.
cirkinbeti
böyle giderse günün sonunda girilecek entry :
meteoroloji yine yanıldı ! tabi yanılması hangi bünyede şaşkınlık ifadesi yaratır orası muamma .
independence
sabahin kör bir saatinde iri iri damlalarin sesi ile uyandim, aha dedim yagmur var disarida. usenmedim kalktim klimayi kapattim, cami actim, yatagima mutlu mutlu uzandigim anda yagmur dindi. hani azalmi$ degil, hepten kesildi. gotume baka baka kalktim cami kapadim klimayi actim yeniden yattim. püh.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol