e-reçete

independence
1 temmuz 2012 tarihi itibari ile hayatimiza giri$ yapacak olan recete turu. tam olarak icerigini bilmiyorum ama bilen nasil olsa yazar nasilsa. aramizda koskoca doktorlar var, boru mu;

(bkz: sipsi)

du$undum de, boru tabiy.
komple teorisyen
bu konunun gerekçelendirilmesindebirbirinden saçma iki teori vardır birincisi ki külliyen yalandır.doktor yazısının sümer şehir devleti zamanında bulunan yazıyla benzer özellikler taşıması sonucu eczacılar tarafından okunamayıp yanlış ilaç alımına sebep olduğudur.diğeri ise kötü niyetlibir zanladoktor ve ilaç şirketleri dayanışmasını yıkmaktır bu sebeplerle muayene sonrası hekimlerimiz artık reçete yazmayacak,ilaçları, hastanın kimlik nosu ile bilgisayara girecektir.hasta kimlik nosu ile eczaneden şahsına verilen ilaçları alacaktır.önemli not;doktor değilim.
elma sekeriiii
doktorun tanıdık olmasıyla ilintili durum. tahlillerinizi yaptırır e-mail ile gönderirsiniz. doktorunuz sizin için yorumlar ve ilaç ismi söyler.


yuh artık demeyin, ben yaptım oldu.
civeng
yeni düzenlemeye göre, sgk’lı hastalar ilaçlarını alırken nüfus cüzdanlarında yazan "sıra no, aile sıra no veya cilt no" bilgilerinden birisini daha söylemek zorunda kalacakmış.

http://www.sabah.com.tr/Saglik/2014/03/18/sgklilar-ilac-alirken-dikkat

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol