kürtaj olacağına tecavüzcüsünü öldürsün

independence
havalarin bu kadar degi$kenlik gostermesinden biliyordum zaten yakin zamanda insanlarda kimi garipliklerin ya$anacagini ama bu denli hizli etkileri ongorememi$tim.

dun koskoca devlet bakaninin tecavüze uğrayan doğursun gerekirse devlet bakar aciklamasindan sonra yine dun bir ba$ka degerli(?) insandan bir ba$ka aciklama geldi.

"kürtaj olacağına tecavüzcüsünü öldürsün."

olm cok eglenceli bir ulke lan yemin ederim burasi. how i met your mother izleyecegine, the big bang theory izleyecegine, leyla ile mecnun izleyecegine ac haber programlarini izle yeter. aciklamalara baktikca $enleniyorsun ne$e doluyorsun kuran carpsin.

dun ak$am ahmet hakan’in sundugu tarafsiz bolge isimli bir programa bir abla cikartiliyor, goru$lerine ba$vuuluyor. abla da almi$ ya taraftari oldugu partiden bakandan ba$bakandan gazi, sayip dokuyor anasini satayim.

kendisinin aciklamalari $u $ekilde gadanallah!

biz müslümanız diyorsanız kürtajdan uzak durun, kürtaj yasaklanmalı ve ceza yaptırımı gelmelidir. anne yaşarken çocuğunu öldürmemeli. tecavüze uğrayan kişi kürtaj yaptıracağına tecavüzü gerçekleştiren kişiyi öldürsün ikisi de cinayettir

yeah baby. turbanli ablamizin aciklamalari icin;

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/33103/0/1/aile-hekiminin-sozleri-studyoyu-sok-etti.aspx

unutmamali ki bu ablamiz bir aile hekimi. ismini de de$ifre edelim. kendisinin ismi seda sezer.
elma sekeriiii
bu sözleri sarfeden kisiye acilen tecavüz edilmelidir ki konuyu tam anlamıyla kavrayabilsin... ya da butun erkeklerin cukunu kopartalim bu ise toptan çözüm olsun...

cirkinbeti

"yaşama hakkı" dedi değil mi o kadın o zaman sayın aile hekimimize sormak isterim eğitim hakkı , özgürlük hakkı ,vicdan hakkı ,düşünce hakkı gibi anayasamızda yer alan maddelerden de haberdar mı çok merak ettim şimdi ? tecavüzcüden doğan bir çocuk hangi hakka sahip olabilir "babası" tecavüz etmiş annesine annesi babasını öldürmüş . suçsuz günahsız bir yavru kendi yükü olmayan bir ceremeyi çeksin değil mi ömrü boyunca ? hangi anayasa hangi devlet siler o gerçeği çocuğun kafasından ?
hee yok tecavüze uğrasınlar çocuğu doğursunlar adamı öldürsünler . ben doğacak çocuğu doğurur bakar severim , adamı öldürür hapse de girerim , e kadının aklından o geceyi de silerim herkes mutlu huzurlu yaşar diyorsan senin inandığın vicdana tükiriyim.
senin gibi aile hekimlerine önce kaldıramayacağın taşın altına elini koyma cümlesini öğretsinler !.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol