komple teorisyen

independence
bilgi sözlük elif şafak romanı hediye kampanyası talihlisi olup heyecan yapip sozluge gelip umuma sonuna kadar acik bir yerde "benim ismim $u, adresim de aha bu, hatta posta numaram da $u" tadinda bir entry yazmasaymi$ iyiymi$. gorur gormez sildim ama birileri alip kaydedip kendisini rahatsiz ederlerse bizim gunahimiz yok.

kitabi teslim almak icin benimle "houston araciligi ile" ve / veya kendisine yollami$ oldugum maili cevaplayarak irtibata gecerse 3 gun icerisinde herhangi bir sorun yok, gecemezse 3 gun sonra yedek talihlilere sira gelecektir.
komple teorisyen
tam sbir romantiğimdir.vizyonumu geniş tutmaya çalışırım.meraklıyım,yazdığımdan fazlasını okurum hayatın siyah ve beyazdan ibaret olmadığını grilerin daha makbul olduğunu düşünür ona göre yaşarım ortaya karışık mottomdur.anladığınız gibi biraz da tamam tamam bir hayli safımdır. imla ve yazım yanlışlarım çoktur.bu konuda dikkatimde yada bilgimde ciddi eksiklerim var heralde vücudunun ağırlıklı olarak su olduğunu bilen bunun hakkını veren en ciddi konuyu bile hemen sulandıran biriyim.herkese teşekkür eder.bol entryler dilerim.
sipsi
kendisi ile ilgili fark ettiğim bir şey var: evet çok dikkatliyim, hemen de fark ettim vs hıhımm..

kendisi sözlüğe giriş yaptığında o zamana kadar yazılmış olan bütün entryleri okuyor. şimdi alınan sıkılan falan çıkacaktır ama ben dahil bir çok yazarın yapmadığı bir şey bu. takdir edilesi.

ha ben bunu nasıl fark ettim, genellikle gün içinde bir başlığın yanında (2) yazıyorsa bu ikinci entry büyük olasılıkla komple teorisyen tarafından yazılmış oluyor.

ha ben bunu neden yazdım, işte takdir hayranlık vs..

entryme burada son verirken bütün yakışıklı yazarları mıncırır, bir çay içmeye beklerim..
hittheroad2timesjack
gerek nick inden dolayı gerek de yazdıklarından dolayı kendi dünyamda yarattığım bir izdüşümü var bu yazarın bende.

(bkz: şizofrenin günlükleri no875)

en ücra köşede kalmış kelimeleri gayet sakin bir şekilde öbekler halinde biriktirip, sonra onlardan basit cümle çıkarabilen insanlar vardır, hani o cümle çıksa da mest olsam diye beklediğiniz insanlar. hah onlardan biri olarak düşünüyorum ben bu yazarı.
yanılıyorsam bile itiraz etmeyin böyle kalsın, ben yaptım bu izdüşümü.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol