afyonkarahisar da kaçırılıp tecavüz edilen çocuk

independence
tarih 30 nisan 2012, gunlerden pazartesi, saatler 16:00 sularini gosteriyor.

3 ya$inda minicik bir erkek cocugu.

sokakta oyun oynuyor ki o ya$taki bir cocuk nasil di$ariya tek ba$ina salinir onu anlamak tamamen imkansiz. minik cocuk oyun oynarken kimligi belirsiz ki$i yahut ki$iler tarafindan kaciriliyor. baba cocugun yoklugunu farkedince polisten yardim istiyor.

tarih 30 nisan 2012, gunlerden pazatesi, saatler minik cocugun kacirildigi saatten 2 saat sonrasini yaniğ 18:00 i gosteriyor. afyonkarahisar d-300 karayolunun kenarinda bulunan balikci lokantalarinin yakininda bo$ bir arazide minik bir erkek cogugu bulunuyor, henuz 3 ya$inda. cocuk cok $ukur sadece baygin. oradakiler 112 yi aradiktan sonra polise haber veriyorlar. bulunan minik cocugun 2 saat once kacirilan cocuk oldugu anla$iliyor.

minik cocuk saat 16:00 da oyun oynadigi yerden kaciriliyor ve 2 saat icerisinde belki de defalarca ve farkli ki$iler tarafindan tecavuze ugrayarak 2 saat sonra bo$ bir araziye atiliyor.

yineliyorum, bu cocugumuz henuz 3 ya$inda. bunyesinde yazdigimiz bu site bile bu minik cocuktan 5 ya$ buyuk.

polis hemen operasyon ba$latiyor ve konu ile alakali 20 ki$i gozaltina aliniyor. 13 ki$i serbest birakiliyor, 7 ki$i halen sorguda.

$imdi bu yaziyi okuyan herkese, iyi kalpli yahut kotu kalpli herkese soruyorum.

ne kadar kotu kalpli birisi olursan ol, 3 ya$indaki bir erkek cocugunu oyun oynadigi yerden kacirip, tecavuz edip bo$ bir alana firlatip atabilir misin? yahu seri katil olsan bile cocuga ili$mezsin, oldurmezsin onu, birak tecavuz etmek gibi igrenc bir durum icerisine girmeyi. nasil bir kara yurek, nasil bir iptal edilmi$ zihniyet boyle bir $eyi yapar, yapabilir. 3 ya$inda lan o daha!

sonra sozlukte kufur edince hakaret edince uc gun sonra karakoldan yazi gelir zaten $u $u sebepten oturu ifade vermek uzere falan diye. ulan bunlara kufur etmesem hakaret etmesem nasil yerimde durucam ben? allah belalarini versin misli misli ya.

son sozum de afyonkarahisar valisine.

afyonkarahisar’da acik alanlarda alkol alinmasini yasaklayan genelge yayinlamaya harcanan zaman, bu ve benzeri insanlarin rehabilitasyon merkezlerine kapatilmasi icin harcanmali. alkol alan en fazla laf atiyor, kendince keyif yapiyor. alkol almayan 3 ya$indaki cocuga tecavuz ediyor ya?

(bkz: afyonkarahisar da içki içmenin yasaklanması)
balkaner78
idam cezasının gündeme gelmesini gerektiren bir hadise. dünyanın çok ileri demokrasi örneği ülkelerinde halen uygulanıyor. bir bildikleri var herhalde. her ülkenin hukuku o ülkenin şartlarına göre tanzim edilmelidir. insan kılığına bürünmüş hayvansılar için çok ciddi tedbirler alınmalıdır.
elma sekeriiii
hadım yasasının çıkartılmasını insanlara misliyle hatırlatan olay.


meclis, boş durma! açık alanlarda içki içilmesin gibi gereksiz yasama işleriyle uğraşacağına ülkemizi her bir olayla birlikte en az 30 yıl geriye atan, "hayvanların ülkesi" izlenimini yaratan pisliklere karşı bir savaş aç, hadım et onları!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol