balık yoğurtla intihar etmeye çalışan liseli

independence
$imdi bu cocugu doldurmu$lar ya kucuk ya$indan bu yana "balikla yogurt yersen zehirlenirsin olursun" diye, bu da buyumu$ ya gel zaman git zaman. sivilcelerinden, okuldaki kizlarin kendisine yuz vermemesinden ve babasinin az harclik vermesinden dolayi hayata isyan edecek konuma gelmi$. "daha neden ya$ayayim ki ben bu siktigimin dunyasinda" diyip intihar etmeye karar vermi$ ama neyle edecek? evde ilac namina bir $ey yok, ailenin diger fertleri domuz gibi, hepsi saglikli insanlar. birak hastaligi ba$i agriyan dahi yok, o sebeple de ilac yok evde. cama$ir suyu icmeye kalksa tadi berbat. dogalgazi acmaya kalksa dogalgaz emniyeti var, alev yoksa sistem kendini kapatiyor.

sonunda liselinin aklinda bir ampul yanar. balik ve yogurt!

hem karni doyacak ac olmeyecek, hem keyifli hem acisiz bir intihar yontemi olacak.

aliyor dolaptan alabaligi, tereyagi ile bir guzel kizartiyor. eli de yatkin boyle $eylere $erefsizin, pek lezzetli oluyor balik. yanina aliyor sabah alinan bol kaymakli mis gibi yogurdu, veriyor kendini yemege. sözde ölecek.

ilk gun deniyor bir $ey olmuyor, bir yerde hata yaptim herhalde diyor ikinci gun yeniden deniyor ama i ih, yine olan biten bir $ey yok. ucuncu gun dorduncu gun derken liselinin midesi iyice geni$liyor. artik durdurak demeden yemek yiyor liseli, kisa zamanda got gobek saliyor. boyu da zaten 1,60, kilo olmu$ 85, yuvarlasan gidecegi yere kadar yuvarlak bir $ekilde yuvarlanarak gidecek hic masrafsiz.

o gune kadar olan hayata isyanlarina bu sefer bir de obezlik ve koca gotu dahil oluyor. bi daha asla kilo veremiyor. pigme boyuyla o koca got gobek liseliye boyle bir maceradan aci bir hatira olarak kaliyor.

uzun ya$iyor liseli, cok uzun hem de. allahin verdigi cani almaya cali$manin cezasini uzun ama berbat bir ya$am surerek oduyor. merhaba.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol