ersin arslan

independence
gaziantep’te avukat cengiz gökçek devlet hastanesi’nde gorevli gencecik bir doktorumuzdu kendisi. dun 17 ya$indaki bi pic, doktorun hastanesindeki odasina daliyor ve elindeki bicakla doktoru gogsunden ve karnindan agir bir $ekilde yaraliyor. doktorun ilk yardimina hemen meslekta$lari ko$uyor ve surusepet doktorun ameliyatina girerek ellerinden geleni yapiyorlar. bu arada saldirgan da hastanenin guvenlik gorevlileri ve personeli tarafindan elindeki bicakla yakalanarak polise teslim ediliyor.

$imdi kotu haber geldi. ersin arslan’i kurtaramami$lar, daha fazla dayanamayarak hayata veda etmi$. allah gunahlarini affetsin, topragi bol olsun.

17 ya$indaki saldirganin derdi ise 80 ya$indaki dedesinin gecen hafta ameliyathanede hayatini kaybetmesiymi$. ameliyata giren doktor da ersin arslan’mi$.

80 ya$inda bir insanin ölümünden bir doktoru sorumlu tutmak nasil bir mantiktir nasil bir ergenliktir? daha da otesi o cocuk o hastaneye elinde bicakla nasil giriyor, doktorun odasina kadar nasil gidebiliyor?

bakalim saglik bakaninin bu konudaki yorumu ne olacak.
balkaner78
halkın bilmem kaçı sağlık hizmetlerinden memnunmuş. külahımıza anlatın diyeceğiz ama baksana memnun oldukları ortada. sanki karpuz kesiyor 17’lik katil. tehlike göz göre göre geliyorum dedi. hekimlerin sağlık çalışanlarının darp edilmesine gerekli tepkiyi koyamayanlar şimdi ne diyecek? sorumluluğu üstlenecek mi? yakında çalıştıracak hekim bulabilecek misiniz? televizyonlarda çanak soru soran sözde gastecilerin önünde hekimlerin "almadığı" maaşı dillerine pelesenk edenler aslında bugünlere gelinmesine zemin hazırladılar. eskiden erkekler maaşlarını uluorta söylemezlerdi. bunlar başkasının maaşını, üstelik almadığı maaşı dillerine dolayarak hekimi halkın hizmetkarı pozisyonuna sokmaya çalıştılar. okumuşu, daha az okumuşa/cahile ezdirme sanatı. hadi bakalım afiyet olsun. başarılarınızın devamını falan filan...imam-cemaat meselesi. sonra böyle 17’lik cahil antisosyal "aktivist" teröristler çıkar, hem başkasını hem kendini yakar. siz önce hastane girişlerine dedektör koyun dedektör. kıytırık lokallerde bile var. güvenlik görevlilerinizin çoğu kendini bile korumaktan aciz.

yazıklar olsun.
independence
katledilmesi sebebi ile bugun ulke capinda eylemler yapildi. doktorlar bugun acil durumlar haricinde cali$madi. bildigim kadari ile saglik bakanindan hala bir ses seda yok.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol