survivor gönüllüler 2 hayim

independence
sanirim bu cocugun atalarinda mutlaka bir tane de olsa kurt adam var. saclari, sakallari, kulaklari, di$leri. yok yok, kesin bir kurt adamlik var bunyede. bir dolunay esnasinda tum adadakileri yiyecek endi$esi ta$iyorum. zaten haftalardir ac eleman.
independence
ben kendisine kurtadam hayim diyorum, tra$ oldugunda asil goruntusunu gorecegiz ama o zamana kadar o bizim kurtadam hayimimiz.

cevher’le birlikte sms e kaldi ama ona bir $ey olmaz, kalir o adada. cevher gider hayim kalir. hayim kalacak ki daha nice denge yari$masinda paldir kuldur yerlere yuvarlanacak.

hadi kurtadamim hayim’im.
independence
bu ak$ami bolumde cevher’i sms lerde eleyerek adada kalmayi ba$ardi. yalniz final icin cok umidim yok kendisinden. onumuzdeki hafta da hayim elenecektir.
independence
bu hafta oylama da olmaksizin direkt olarak begum’le birlikte sms e kaldi. zannimca kendisi alacaktir bu sms i, begum gidecektir. adamizin kurtadami olarak hayim oyuna devam edecektir.
independence
adanin en hizli yari$macilarindan biriydi ama konu denge olunca biliyorduk ki hayim muhakkak du$ecek. dengesizligi pek cok yari$mayi kaybetmesine sebep oldu ama karakteri adanin en sevilen insanlarinin ba$inda yer almasini sagladi. benim icin adanin bozulmadan kalabilen en birinci adamiydi nihat’la birlikte. yazik ki bu haftaki smslerde begum’e yenildi ve adadan ayrildi.
derdiolanneylesin
sürekli kendi olarak kalmaktan bahseden biri için en büyük mutluluktur herhalde geldiği günden beri değişmemek. giderken ağır laf söyledi yalnız kulis yapmadan buralara geldim tarzı. neyse adam haklı .

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol