trajedi

sempatiksinirsistemi
konusunu tarihin ve efsanenin ünlü kişilerinden seçen belirli kural ve ölçülere göre yazılan dramatik manzum tiyatro eserleridir.genellikle kişideki ihtirasları ele alır.seyircinin ruhunda dehşet ve acıma duygularını uyandırmak amacıyla yazılır. trajediler genellikle,ölüm,intihar,delirme,tükeniş gibi olaylarla son bulur.(bkz: tragedya)
goetica
amatör bir rock grubudur.özünde çok iyi insanlar ve mükemmel bir arkada$lıkları olan elemanlardan olu$ur grup. gerçekten mükemmel ve dinlenesi $arkıları mevcuttur.grubun bir gitaristi aynı zamanda karantina grubunun da gitaristidir.iyi yerlerde görmek isteriz tabi.yolları açık olsun.

amatöründe amatörü bir çekimde canlı performans videoları için:
http://www.youtube.com/watch?v=xuvzu4nujei
tiryaki
shakespeare’in edebiyat dünyasına kattığı en büyük değerlerden biridir bu.
orta çağ’ın karanlık zihniyetinden aklanmış rönesans insanının kendi gücünü abratmış yönleriyle kendini belli eder.
ilkin normal seyreden yaşantılar bir kaosa doğru sürüklenir,ortaya çıkan bu kaosu düzeltmek isteyen baş karakter ya da ikincil karakater,kendi yetenkelerine güvenip söz konusu sorunu kendi yöntemleriyle halledeceğini düşünür.ne var ki onun bu acemi güveni kendi sonunu hazırlar,olay çok daha vahim boyutlara sürüklenir.
romeo ve juliet bu özellikleri bünyesinde çok profesyonelce harmanladığı için en başarılı trajedi yapıtlarından biri olarak göze çarpmaktadır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol