şahika

sophie
nevizadede tek gidecegim yer.o sasaali kalabalik ve gurultu icinden siyrilmis gayet rahat takilinabilecek,balkonunu kaparsaniz kendinizi muthis sansli hissetmeniz gereken eger kapmadiysaniz da o guzelim terasiyla yetinilmesi hatta terasa da çykty?ynyz için ?anslysynyz dedirten hos mekan.
madeline
nevizadedeki ender güzel mekanlarımızdandır.binanın dışı ayrı içi yarı güzeldir.serviste bi o kadar şahanedir.müzikler deseniz aman allahım.demem o ki gidilebilir.pişman olmazsınız.
independence
nevizade’de bulunan mekanin personeli komple degi$mi$.eski okuzlukleri kalmami$ aksine pek bir sevecenler artik.belki de mu$terileri yok denecek kadar azaldigindandir diyecem ama yine de hafta sonlari full cekiyorlar valla.per$embe gecesi saat 02 00 de bile dolu denilebilecek miktarda mu$terileri vardi.
independence
raki icen ama iyi icen bi elemani goturdum buraya. iki duble raki istedik, raki icmeyi seven eleman neredeyse beni dovecekti ne bu raki diye. diger ickileri bilmem ama raki icmeyin burada, zira duble adi altinda tek rakinin 1/3 unu getiriyorlar ben $ahidim. raki icmek istiyorsaniza arasta’ya gidin.

#831583
jaja
a.j. cronin ‘in eseri.yanlış yola düşmüş bir doktorun hayatını anlatan bir aşk romanı.ilk basım yılı.1945

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol